به گزارش ایرنا، هادی قیصری روز شنبه در آیین افتتاح نخستین مرکز درمان و بازتوانی بانوان معتاد در تربتحیدریه افزود: در حال حاضر ۹۸ مرکز اقامتی درمان اعتیاد در استان خراسان رضوی دایر است که ۱۲ مرکز از این تعداد به درمان اعتیاد ویژه بانوان اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه درمان اعتیاد یکی از اقدامات سخت حوزه بهزیستی است، بیان کرد: با کمال تاسف کارنامه چندان خوبی در حوزه درمان نداریم، چراکه نگرشها بیشتر متوجه سمزدایی بوده و چندان توجهی نسبت به مراقبتهای بعدی در حوزه درمان وجود ندارد.
معاون امور توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان رضوی با اشاره افتتاح واحد «مدیریت مورد درمان و کاهش آسیب معتادان بی بضاعت» برای معتادان بهبود یافته در سال های گذشته، ادامه داد: هدف از ایجاد این مراکز ارتقای کیفیت زندگی و جامعهپذیری افراد در حال بهبودی، شناسایی نیازها و اولویتبندی آنان، بهبود بخشیدن به تداوم مراقبت، درمان و ایجاد محیطی امن حمایتکننده از سبک زندگی بدون مواد برای افراد در حال بهبودی و بیبضاعت است.
وی تصریح کرد: طبق بررسی های انجام شده، ۶۳ درصد افراد بهبود یافته بدین طریق، بازگشت به گذشته نداشته اند.
قیصری ادامه داد: طبق قانون۲۳ دستگاه متولی پیشگیری و درمان اعتیاد هستند که این نهادها باید در کنار بهزیستی به تکلف سازمانی خود عمل کنند.
مدیر مرکز درمان و بازتوانی بانوان معتاد تربت حیدریه در این آیین گفت: ساختمان این مرکز استیجاری بوده و با ظرفیت ۳۰ نفر و در مدت ۶ ماه فعالیت ابتدایی آن تاکنون، ۱۴۰ پذیرش داشته است.
منصور یزدانپور افزود: از این تعداد ۱۲۰ نفر درمان و خارج شده اند و موفق شدیم برای ۱۰ درصد آنان شغل ایجاد کنیم.
وی بیان کرد: هزینه درمان هر نفر ۳۴ میلیون ریال و دوره درمان نیز به طور معمول یک ماه است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه با مزیتهای مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.