ارومیه - ایرنا - کارخانه تولید انواع پوره، کنسانتره میوه تازه و رب گوجه فرنگی ۹ هزار تنی شرکت بارسو، امروز /جمعه/ با حضور وزیر جهاد کشاورزی افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی عصر جمعه در حاشیه افتتاح این واحد تولیدی در گفت گو با خبرنگار ایرنا در این باره گفت: برای راه اندازی این واحد تولیدی هشت هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری و برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی شده است.

خسرو شهبازی ادامه داد: شرکت بارسو تولید کننده انواع کنسانتره میوه تازه به ظرفیت پنج هزار تن در سال با جذب مواد خام اولیه به ظرفیت ۳۵ هزار تن در سال، پوره میوه به ظرفیت سه هزار تن در سال با ظرفیت جذب مواد خام به ظرفیت ۱۰ هزار تن در سال و رب گوجه فرنگی به ظرفیت یک‌هزار تن با جذب مواد خام هشت هزار تن در سال در زمینی به زیربنای چهار هزار مترمربع در روستای قره آغاج شهرستان ارومیه واقع شده است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر در استان آذربایجان غربی، تعداد ۴۰ واحد تولید کنسانتره میوه، پوره و رب گوجه فرنگی با ظرفیت جذب مواد خام یک میلیون و ۸۲۰ تن و ظرفیت تولید ۳۲۶ هزار تن مشغول فعالیت هستند که این واحدهای تولیدی قادر به فرآوری انواع میوه، گوجه فرنگی و تبدیل به محصول صادراتی است.

در سالهای گذشته بیش از ۳۰۰ هزار تن سیب زیردرختی در حاشیه جاده های استان انبار، به مرور زمان از بین رفته و فاسد می شدند و درضمن خرید از کشاورزان نیز به صورت انحصاری و با تعیین قیمت پایین از سوی کارخانه انجام می شد اما در حال حاضر احداث واحدهای جدید، باعث ایجاد حالت رقابتی در خرید مواد اولیه و کاهش ضرر و زیان وارده به کشاورزان شده است.

عمدتاً محصولات تولیدی از طریق کشور ترکیه به مقاصد کشورهای اروپایی حمل و صادر می شود و توسعه چنین واحدهای تولیدی منجر به تولید محصولی صادراتی و ارز آور برای کشور می شود.

وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه، روز جمعه، ۱۶ شهریورماه جاری به استان آذربایجان غربی سفر کرده است که بازدید از پتانسیل ها، افتتاح پروژه‌های کشاورزی و دیدار با نخبگان و فعالان بخش کشاورزی از جمله برنامه های سفر یک‌روزه وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه به این استان است.