اصفهان - ایرنا - بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت دام، طیور و دامپزشکی عصر شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ با حضور مسئولان و فعالان این بخش در نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان گشایش یافت.

به گزارش ایرنا، این نمایشگاه با حضور ۱۹۰ شرکت‌کننده از استان‌های مختلف کشور و نمایندگان شرکت‌های بین‌المللی در ۱۳۵ غرفه به مدت چهار روز برگزار می‌شود و قرار است از امروز تا ۲۰ شهریور جدیدترین نوآوری‌ها و فناوری‌های مرتبط با صنعت دام و طیور در آن به علاقه‌مندان و فعالان صنعت دام، طیور، آبزیان، دامپزشکی و فراورده های لبنی صادراتی معرفی شوند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: کشور ما اکنون در موقعیت ویژه‌ای است و اصفهان نیز به دلیل قرار گرفتن در مرکز کشور و اقلیم خشک ، مشکلات خاص خود را دارد اما توانسته دستاوردهای مهمی در صنعت دام، طیور و آبزیان بدست آورد.

احمدرضا طحانیان افزود: امروز توانسته‌ایم همه دستاوردهای صنعتگران دام و طیور استان و کشور را در این نمایشگاه جمع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: حضور بیش از ۴۰ درصد مشارکت‌کنندگان از استان اصفهان و ۶۰ درصد مشارکت کنندگان خارج از استان در این نمایشگاه نشان می‌دهد که تا چه میزان جایگاه خود را در کشور پیدا کرده است.

طحانیان یکی از ویژگی‌های مهم نمایشگاه مذکور را حضور شرکت‌های دانش بنیان دانست و تصریح کرد: این شرکت‌ها توانسته‌اند ارتباط با دانشگاه و صنعت را عملیاتی کنند.

وی برگزاری بیش از ۱۲ نشست تخصصی و حضور بازدید کنندگان از کشورهای مختلف را از دیگر ویژگی های این نمایشگاه اعلام کرد.

طحانیان، تنوع شرکت‌کنندگان در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت دام و طیور در اصفهان را فرصتی برای نمایش کالاها، محصولات جدید و فناوری‌های نوین در این صنعت دانست و گفت: این نمایشگاه همچنین فرصتی برای تعامل بین تولیدکنندگان، بازرگانان و متخصصان صنعت دام و طیور به‌شمار می‌آید و به علاقه‌مندان امکان برقراری ارتباط و تبادل نظر با کارشناسان و فعالان برجسته این صنعت را می‌دهد.

وی ابراز امیدواری کرد که با اجرای این رویداد مهم صنعتی بتوانیم رسالت نمایشگاه اصفهان را به‌عنوان یک نمایشگاه شبکه‌ساز، تسهیل‌گر و شتاب دهنده به مرحله ظهور برسانیم.

به گزارش ایرنا، اصفهان با بهره‌مندی از زیرساخت‌های مناسب و منابع طبیعی، به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی صنعتی و کشاورزی کشور، نقشی اساسی در توسعه صنعت دام و طیور ایفا می‌کند؛ این استان به دلیل موقعیت جغرافیایی مرکزی و دسترسی به بازارهای بزرگ به یکی از مراکز اصلی تأمین نیازهای پروتئینی کشور تبدیل شده است و در تولید شیر خام نیز در جایگاه نخست قرار دارد.