تهران - ایرنا - همزمان با برگزاری آیین بیست ودومین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس و با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، ۹ شرکت‌ برتر پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۲ معرفی شدند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، آیین بیست و دومین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس روز دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و جمعی از مسئولان و فعالان نوآوری و فناوری کشور برگزار شد. در این مراسم، برگزیدگان جشنواره برترین‌های پارک فناوری پردیس معرفی و از آنان تقدیر به عمل آمد.

از بین ۹ شرکت منتخب، پنج شرکت از میان شرکت های مستقر در پارک، یک شرکت از میان شرکت‌های عضو مرکز رشد فناوری نخبگان، یک شرکت از میان شرکت های عضو شعب، یک شرکت از کریدور خدمات تخصصی کسب و کار و یک شرکت نیز به عنوان برترین برترین ها به عنوان شرکت‌های برتر معرفی شدند.

برترین واحد فناور عضو پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۲
شرکت «مهندسی کاوندیش سیستم» با عملکرد شاخص در حوزه رشد صادرات، رشد سازمانی، خلق نوآوری و توسعه سازمانی، تعریف نسل جدید محصولات حوزه جراحی، تعریف همکاری های فناورانه با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی و افزایش ۲.۳ برابری درآمد صادراتی در سال ۱۴۰۲، به عنوان برترین واحد فناور عضو پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۲ معرفی شد.

برخورداری از تیم و فرایند مدیریت تحقیق وتوسعه، فرایند جذب، نگهداشت و توسعه منابع انسانی، فرایند بازازیابی، فروش و خدمات پس از فروش و ارتباط با مشتری از دیگر ویژگی های این شرکت بوده است.

شرکت برتر در «توسعه فناوری و خلق نوآوری»
شرکت «تولیدی پردیس مروابن» فعال در حوزه تجهیزات پزشکی و از شرکت های عضو پارک فناوری پردیس، با ۱۸ عنوان محصول با فناوری بالا، ۱۰ عنوان محصول جدید، پنج عنوان نوآوری در محصولات و برخورداری از فرآیند تحقیق و توسعه داخلی، به عنوان شرکت برتر پارک فناوری پردیس در حوزه «توسعه فناوری و خلق نوآوری» معرفی و مورد تجلیل قرار گرفت.

شرکت برتر در «توسعه اقتصادی»
شرکت «فن آوری فراطیف پویا» فعال در زمینه الکترونیک و مخابرات با درآمد بیش از هزار میلیارد ریال و رشد ۶.۳ درآمد و رشد بیش از یکصد برابری سود محقق شده، به عنوان شرکت برتر پارک فناوری پردیس در حوزه «توسعه اقتصادی» معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

شرکت برتر در «رشد صادرات»
شرکت «مهندسی کاوندیش سیستم» فعال در حوزه تولید تجهیزات پزشکی و از شرکت های مستقر در پارک فناوری پردیس با درآمد ارزی قریب نیم میلیون یورو و افزایش بیش از ۲ برابری درآمد صادراتی توانست به عنوان «صادرکننده برتر» پارک معرفی شود. از مقاصد صادراتی این شرکت می توان به ترکیه، تانزانیا، اندونزی، عراق، هند، بلاروس اشاره کرد.

شرکت برتر در «توسعه سازمانی»
شرکت «تن آساطب نوین» فعال در حوزه تجهیزات پزشکی و از شرکت های مستقر در پارک فناوری پردیس با برخورداری از تیم و فرایند مدیریت تحقیق و توسعه تخصصی توانست به عنوان شرکت برتر در «توسعه سازمانی» معرفی شود.

رشد ۱.۷برابری منابع انسانی شرکت در سال ۱۴۰۲ و برخورداری از فرایند جذب، نگهداشت و توسعه منابع انسانی و فرایند بازازیابی، فروش، خدمات پس از فروش و ارتباط با مشتری از دیگر ویژگی های این شرکت می باشد.

شرکت برتر در «همکاری با دانشگاه»
شرکت «داتیس آرین قشم» فعال در حوزه نرم افزاری و از شرکت های عضو پارک فناوری پردیس با جذب۴۰ نفر فارغ التحصیل دانشگاهی، جذب۸ نفر کار آموز و کارورز و مشارکت فعال در میزبانی از بازدیدها و رویدادهای

دانشجویی به عنوان شرکت برتر پارک در «همکاری با دانشگاه» معرفی شد.

شرکت برتر مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس
شرکت «توسعه ابزاردقیق ویراکنترل» فعال در حوزه فناوری ماشین آلات و تجهیزات پیشرفت و از شرکت های عضو مرکز فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس با برخورداری از سازمان مناسب و مهارت شرکت داری، سرمایه گذاری واحداث خط تولید، کسب درآمد بیش از۲۰ میلیارد ریال و رشد بیش از۴ برابری در فروش ب به عنوان شرکت برتر مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس معرفی شد.

شرکت برتر شعب پارک فناوری پردیس
شرکت «مداواگستران ارکید» فعال در حوه سلامت و از شرکت های مستقر در کارخانه نوآوری آزادی(شعبه پارک فناوری پردیس) با کسب درآمد۶۰۰ میلیارد ریالی و رشد بیش از۱۳ برابری فروش، برخورداری از سازمان مناسب و مهارت شرکت داری و دارا بودن ۶۰ نفرنیروی انسانی تمام وقت به عنوان «برترین شرکت عضو شعب» پارک فناوری پردیس معرفی شد.

شرکت های فعال در زمینه «ایفای مسوولیت اجتماعی»
باتوجه به عدم انتخاب شرکت برتر در این حوزه، همه شرکت های دارای عملکرد شاخص در اجلاس معرفی شدند. این شرکت ها عبارتند از: ستاره درخشان همراه کیش، فناپ، راهکار فناوری نویان(نوبیتکس)، فرآورده های پویش دارو، ایمن طب سالمت رایکا، آریاطب فیروز، توسن تجهیز، ارتباطات ماهواره ای سامان، نرم افزاری داتیس آرین قشم(داتین)، راون سازه، پرداخت الکترونیک پاسارگاد، نرم افزار و سخت افزار ایران(نوسا)، پژوهش گستر مهدی، فناوران وندا فارمد، دارلان دارو، مهندسی گویان افزار، راهبرد نگار آمیتیس، سیستم های کسب و کارمشاوران کاوش.

بر اساس اعلام پارک فناوری پردیس، جشنواره برترین‌های پارک فناوری پردیس هر ساله به سنجش عملکرد یک ساله شرکت‌های عضو پارک می‌پردازد و همزمان با اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس برگزار می شود. انتخاب شرکت های برتر بر اساس سرفصل های اعلامی به شرکت ها می باشد.

در ارزیابی امسال بیش از ۳۰۰ شرکت مخاطب قرار گرفتند که بیش از ۹۰ درصد از شرکت ها در این دوره از ارزیابی را مشارکت داشتند.