بهگزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران، حسین ایزدی در نخستین نشست کمیته گردشگری آب مازندران که روز دوشنبه با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به وجود طبیعت زیبا و منحصربهفرد مازندران و وجود بسترهای آبی متعدد در این استان، ظرفیتهای خاص و جذابی در زمینه گردشگری آبی استان وجود دارد که برخی از این ظرفیتها اکنون به منطقههای نمونه گردشگری استان تبدیل شدند و برای بهرهگیری درست و اصولی از سایر ظرفیتهای موجود نیز برنامهریزیهایی در حال انجام است.
وی با بیان اینکه گردشگری آب یکی از شاخههای مهم گردشگری در جهان است، افزود: با توجه به موقعیت و ظرفیت موجود در مازندران گردشگری آب میتواند به یکی از شاخههای مهم گردشگری این استان تبدیل شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران خاطرنشان کرد: تدوین طرحهای گردشگری آب اگر با تعامل کارشناسان گردشگری انجام شود نتایج مطلوبی برای رونق اقتصاد گردشگری استان به دنبال خواهد داشت.
ایزدی تصریح کرد: بحث اصلی در این بخش دریافت مجوزهای لازم از دستگاههای مرتبط و متولی است. با پیگیری و بررسی کارشناسی نیز مسیر رسیدن به بستههای سرمایهگذاری طی خواهد شد و شرایط حضور سرمایهگذاران این بخش مهیا میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران نیز در این جلسه اظهار کرد: در سالهای اخیر آب منطقهای استان سازههایی را به منظور تامین آب کشاورزی و آب آشامیدنی و همچنین مهار سیل ایجاد کرد که با توجه به چشمانداز زیبا و ایجاد بستر آبی، ظرفیتهای مناسبی در محدوده پیرامونی این سازهها برای ایجاد مناطق گردشگری ایجاد شده است.
حیدر داوودیان افزود: بین وزارت نیرو و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز تفاهمنامهای منعقد شده که پیرو آن مقرر شد در هر استان کمیته گردشگری آب تشکیل شود و در همین راستا نخستین نشست کمیته گردشگری آب مازندران برگزار شد.
وی اظهار کرد: پس از بررسی ظرفیتهای موجود و تدوین طرحهای اولیه، ۶ فرصت و ظرفیت گردشگری آبی استان برای بررسی بیشتر در نخستین نشست این کمیته مطرح شد که امیدواریم با هماهنگی و هماندیشی و همچنین طی فرآیند قانونی، این ظرفیتها نیز مانند چند نمونه موفق دیگر از واگذاری منابع آبی استان با جذب سرمایهگذاران بخش گردشگری آب به نقاط شاخص گردشگری استان تبدیل شود.