به گزارش خبرنگار ایرنا، مجتبی دهقان پور سهشنبه در این باره افزود: در سال جاری سطحی معادل ۹۵ هزار و ۸۰۰ هکتار به کشت جو آبی و ۱۰۷ هزار هکتار به کشت جو دیم اختصاص یافته بود که به دلیل پراکنش نامناسب باران باعث خارج شدن حدود ۴۵ درصد از اراضی دیم از چرخه تولید شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس ادامه داد: برداشت جو در استان فارس از فروردین ماه آغاز شد و تا مرداد ماه ادامه داشت.
او محصول جو را یک محصول استراتژیک، عنوان کرد و گفت: برداشت محصول به صورت کاملا مکانیزه و توسط ۸۷۰ دستگاه کمباین انجام میشود.
دهقان پور اضافه کرد: بخشی ازآبیاری مزارع جو آبی به صورت بارانی و تیپ انجام میشود که باعث صرفهجویی ۲۰ درصدی منابع آبی شده است.
وی به موارد مصرف جو در استان فارس پرداخت و گفت: عمده محصول جو تولیدی به مصرف دامداریهای استان میرسد و بخشی نیز به عنوان بذور خود مصرفی برای کشت سال آینده کشاورزان مورد استفاده قرار میگیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه افزایش عملکرد محصول گفت: استفاده از ارقام جدید گواهی شده جو مقاوم به شرایط شوری و خشکی، تأمین کودهای پایه مورد نیاز، افزایش ضریب مکانیزاسیون با تأمین ادوات و دستگاههای مورد نیاز کشاورزان به کمک تسهیلات بانکی کم بهره و آموزش کشاورزان از دلائل افزایش عملکرد در محصول جو است.