کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری کرمانشاه با اعلام اینکه کشور عراق و اقلیم کردستان این کشور یکی از بازارهای هدف ما در جذب و ورود گردشگر خارجی است، گفت: توسعه تعاملات با این حوزه در اولویت گردشگری خارجی استان کرمانشاه قرار دارد.

به‌گزارش دریافتی روز شنبه ایرنا، داریوش فرمانی در نشست با فعالان حوزه گردشگری سلامت استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی گردشگری در سلیمانیه عراق، افزود: با توجه به اینکه ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های کرمانشاه، کردستان و همدان در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری سلیمانیه عراق حضور دارند، محور گردشگری غرب در این نمایشگاه معرفی می‌شود.

وی اضافه کرد: حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری سلیمانیه یک فرصت بسیار خوب برای معرفی استان کرمانشاه است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه تصریح کرد: حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی یکی از ظرفیت‌های مناسبی است که برای تبلیغات گردشگری، معرفی توانمندی‌های استان، رایزنی‌های بین‌المللی و عقد تفاهم‌نامه‌های همکاری است. همچنین در این نمایشگاه بسته معرفی جاذبه‌های گردشگری استان در کلیپ‌های تصویری تهیه شده و به نمایش گذاشته می‌شود.

فرمانی گفت: حوزه مراکز اقامتی استان به شکل ویژه در این نمایشگاه مشارکت خواهد داشت تا امکانات اسکان استان معرفی شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، ادامه داد: همچنین از ظرفیت دفاتر خدمات مسافرتی و راهنمایان گردشگری برای معرفی هرچه بیشتر استان استفاده می‌شود. با توجه به اینکه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های کرمانشاه، کردستان و همدان به شکل مشترک در این نمایشگاه حضور دارند، بحث معرفی محور گردشگری غرب کشور در دستور کار قرار دارد.

او اظهار کرد: یکی از حوزه‌هایی که امکان حضور فعال در این نمایشگاه را دارد، حوزه گردشگری سلامت استان است که می‌تواند به شکل ویژه حضور پر رنگی داشته باشد.

فرمانی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه پیگیری گردشگری سلامت به دانشگاه واگذار شده است، گفت: در کرمانشاه می‌توان با استفاده از ظرفیت دانشگاه علوم‌پزشکی نمایشگاه بین‌المللی گردشگری سلامت را در آینده نزدیک برگزار کرد.

به گزارش ایرنا؛ نمایشگاه بین‌المللی گردشگری سلیمانیه عراق از ۵ الی ۸ مهرماه سال جاری همزمان با هفته گردشگری برگزار می‌شود.

استان کرمانشاه ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با بخش کُردی و عربی کشور عراق دارد و در حال حاضر نیز یکی از استانهای مقصد گردشگری و توریسم سلامت برای شهروندان عراقی به شمار می آید.

باتوجه به سفر اخیر رییس جمهور به کشور عراق و اقلیم کردستان و انعقاد تفاهم نامه های همکاری در بخش های مختلف انتظار می رود که بخش گردشگری و توریسم سلامت استانهای هم مرز با کشور عراق از جمله کرمانشاه رونق بیشتری بگیرد و شاهد مراودات بیشتر بین ۲ کشور باشیم.

وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، سه اثر ثبت شده جهانی و ده‌ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده‌اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب‌های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهم‌ترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.

در استان کرمانشاه ۲۶ هتل، پنج هتل آپارتمان، ۲۰ میهمانپذیر، ۱۸ مجتمع خدمات رفاهی و ۴۴ اقامتگاه بوم گردی فعالیت می‌کند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.