دکتر محمد وجدانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:از این تعداد بیمار خاص و صعب العلاج نشان دار شده، ۴۲ هزار و ۹۴۲ نفر مربوط به شهر مشهد هستند.
وی ادامه داد: سقف مبلغ سرانه سالانه قابل پرداخت در صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج امسال نسبت به سال گذشته تا ۴۰ درصد افزایش یافته است یعنی سال گذشته مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال به عنوان سرانه سالانه برای درمان بیماران خاص و صعب العلاج در این صندوق بیمه سلامت پرداخت میشد که این مبلغ، اکنون تا سقف ۷۰۰ میلیون ریال افزایش یافته است.
او اضافه کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج سال ۱۴۰۱ تاسیس شد که از زمان آغاز فعالیت این صندوق تا کنون در مجموع، ۱۱۷ دسته بیماری خاص و صعب العلاج زیر پوشش این صندوق قرار گرفته است که هدف از این اقدام، کمک به بیماران خاص و جبران هزینههای سرسام آور و هنگفت درمان این بیماریهاست.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: طبق اساسنامه صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج، بیمه شدگان زیر پوشش سازمانهای بیمهگر که به این دسته از بیماری ها مبتلا شدهاند با تشکیل پرونده و نشان دار شدن میتوانند از مزایای این صندوق بهره مند شوند.
وجدانی افزود:از زمان تاسیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج تا کنون بیش از ۲ هزار و ۷۰۵ میلیارد ریال برای بیش از ۹۶۲ هزار و ۵۰ مورد مراجعه این بیماران به مراکز درمانی پرداخت شده است.
وی ادامه داد:بیمه سلامت خراسان رضوی دارای چهار صندوق شامل صندوق روستاییان و عشایر، صندوق ایرانیان، صندوق کارمندان و صندوق سایر اقشار است و سه میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت استان را زیر پوشش دارد.