به گزارش ایرنا، دکتر قاسم روکی روز جمعه به خبرنگاران اظهار کرد: بهبود ۵۶ درصدی شاخص تجویز شیر مصنوعی در حوزه روستایی مرکز بهداشت سبزوار در راستای تدوین برنامه عملیاتی دانشگاهی شیر مادر در سال ۱۴۰۳ و پیاده سازی مداخلات اجرایی لازم در مسیر ترویج تغذیه با شیر مادر صورت گرفته است.
وی افزود: در مدت یاد شده شاخص تجویز شیر مصنوعی در در حوزه شهری سبزوار نیز با کاهش ۳۴/۹ درصدی مواجه شده که این بهبود شاخص قابل توجه است.
وی اجرای برخی مداخلات کارشناسی شده را در بهبود شاخص مصرف شیر مصنوعی تاثیرگذار خواند و گفت: حضور و به کارگیری کارشناس برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر در معاونت بهداشتی، برگزاری کارگاه های عملی دونفره برای ماماها و مراقبان سلامت در کلینیک شیردهی، توانمندسازی مشاوران شیردهی شبکه ها، برگزاری کلاس های آمادگی برای زایمان و آموزش ترویج تغذیه با شیر مادر در بخش بهداشت و درمان از جمله این اقدامات بوده است.
دکتر روکی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت و پتانسیل داوطلبان سلامت و سفیران سلامت در راستای ترویج تغذیه با شیرمادر، توانمندسازی ناظران مراکز شهری و روستایی از دیگر برنامه هایی بوده است که با این هدف به اجرا درآمده است.
دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستانهای جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی میدهد.