به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری شرکتهای فعال در حوزه صنایع غذایی، فراخوانی برای شرکت در "رویداد ملی استارتاپی نوآوریهای محصولات غذایی" منتشر کرد. این رویداد با محوریت نوآوری و خلاقیت در صنعت غذا و همچنین با حمایت از ایدههای نوآورانه در صنایع غذایی برگزار میشود.
محورهای اصلی دریافت طرح و ایده شامل موضوعاتی همچون غذاهای فراسودمند، مواد اولیه صنعت غذا، کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی، سلامت و بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، فرمولاسیون و فرآیندهای تولید، و روشهای نوین فراوری و نگهداری مواد غذایی است.
این رویداد همراه با جوایز نقدی است که برای نفر اول ۷۰ میلیون ریال، نفر دوم ۵۰ میلیون ریال، نفر سوم ۳۰ میلیون ریال و همچنین به نفرات چهارم و پنجم به ترتیب ۲۰ میلیون ریال و ۱۰ میلیون ریال اهدا خواهد شد.
مهلت ارسال طرحها تا ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳ تعیین شده و پس از داوری، نتایج نهایی در تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۴۰۳ اعلام و مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزار خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند طرحها و ایدههای خود را از طریق سامانه به نشانی (http://htc.kums.ac.ir) ثبت نمایند. این رویداد در سالن همایشهای مرکز آموزشی درمانی طالقانی برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۱۰ دانشکده شامل دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی و مجتمع آموزشی اسلام آبادغرب دارد.
بیش از ۱۰۰ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.
اکنون ۶ هزار و ۴۰۰ نفر دانشجو در ۱۰۱ رشته در مقاطع مختلف در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۶۶۸ دانشجو خارجی می باشند. ۵۴۰ نفر عضو هیات علمی نیز کار تدریس دانشجویان را برعهده دارند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.