به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، از ابتدای جنگ در نوار غزه تا ۲۳ ژوئیه (۲ مرداد) ۱۷ هزار و ۵۵۰ آسیب دیدگی شدید از ناحیه دست و پا در نوار غزه ثبت شده است.
در این مدت،چهار هزار و ۵۰ عمل جراحی قطع عضو انجام شده که این عمل در برخی از افراد بیش از یک بار بوده است.
بر اساس این گزارش، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا ۲۳ ژوئیه ۲۰۲۴ حدود یک چهارم زخمی ها یعنی عددی معادل ۲۲ هزار و ۵۰۰ مجروح با جراحت هایی روبرو شده اند که زندگی آن ها را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
یشتر این افراد به قطع نخاع، ضربه های مغزی و سوختگی شدید مبتلا شده اند و هزاران نفر از این افراد را زنان و کودکان تشکیل می دهند.
این در حالی است که رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) پیشتر گفته بود: به طور متوسط، روزانه ۱۰ کودک فلسطینی در نوار غزه یک یا دو پای خود را از دست میدهند.
«فیلیپ لازارینی» افزود: این آمار شامل کودکانی که دست یا بازوی خود را از دست داده اند، نمی شود.
وی اظهار داشت: این آمار بر اساس ارقام اعلام شده توسط صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) است.
رئیس آنروا ادامه داد:اینکه ۱۰ کودک هر روز یک یا دو پای خود را از دست بدهد به معنای آن است که حدود ۲ هزار کودک فلسطینی یک یا ۲ پای خود را از دست داده است.
وی با بیان اینکه «ما اطلاع یافته ایم که قطع عضو در غزه، اغلب در شرایط بسیار وحشتناک و گاهی بدون هیچ نوع بیهوشی انجام می شود»، افزود: این موضوع در مورد کودکان نیز صدق می کند.
به گزارش ایرنا، پس از گذشت بیش از ۱۱ ماه از جنگ رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه، این جنگ که با دو هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به راه افتاد، تاکنون به اهداف خود نرسیده است.
براساس آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین از روز هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) ۴۱ هزار و ۱۱۸ شهروند فلسطینی در این منطقه به شهادت رسیده و ۹۵ هزار و ۱۲۵ نفر نیز زخمی شده اند.