تهران - ایرنا - رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که بازگشت اسیران صهیونیست از غزه به مرور زمان دشوارتر می‌شود مگر اینکه با حماس توافقی حاصل شود.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، «هرتزی هالیوی» رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم در دیدار با نماینده خانواده «اسیران صهیونیست در غزه»، افزود: بازگشت گروگان ها (اسیران صهیونیست) از غزه با گذشت زمان پیچیده تر و دشوار می شود.

وی اشاره کرد که ارتش رژیم اسرائیل در راه جمع‌آوری اطلاعات درباره اسیران صهیونیست در غزه با خطرات زیادی مواجه است.

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی گفت: تا زمانی که با حماس در مورد گروگان‌ها (اسیران صهیونیست در غزه) به توافق نرسیده‌ایم، تمام تلاش خود را برای بازگرداندن آنها به کار می‌گیریم.

هالیوی در مورد تاریخ پایان جنگ غزه به نمایندگان خانواده‌های اسیران صهیونیست در غزه گفت که زمان پایان جنگ معلوم نیست.

وی افزود که ارتش رژیم اسرائیل تا رسیدن به هدف خود فاصله زیادی دارد.

از سوی دیگر، نمایندگان خانواده های اسیران صهیونیست در غزه به هالیوی گفتند که نگران آن هستند که فشار نظامی علیه حماس در غزه منجر به مرگ بستگان آنها شود.

آنها گفتند که می ترسند فرزندانشان مرده برگردند همان اتفاقی که پیشتر برای ۶ اسیر صهیونیست در غزه اتفاق افتاد و اجساد آنها اخیرا" پیدا شد.

اوایل ماه جاری میلادی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اجساد ۶ اسیر صهیونیست در داخل تونلی در استان رفح در جنوب غزه پیدا شده است.

در همین حال حماس در بیانیه‌ای تاکید کرد که این اسیران بر اثر بمباران ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدند و رئیس‌جمهور آمریکا (جو بایدن) اگر نگران جان آنها است باید دست از حمایت خود از دشمن صهیونیستی دست بردارد و آن را تحت فشار قرار دهد تا فورا" به حملات خود علیه ساکنان غزه پایان دهد.

رژیم اسرائیل در حالی که حداقل ۹ هزار و ۵۰۰ اسیر فلسطینی را در زندان های خود نگهداری می کند، تخمین می زند که ۱۰۱ اسیر صهیونیست در غزه وجود دارد اما در همین حال حماس از کشته شدن ده ها نفر از آنها بر اثر حملات تصادفی ارتش رژیم اسرائیل خبر داده است.

خانواده‌های اسیران صهیونیست در غزه، مخالفان و مقامات امنیتی، «بنیامین نتانیاهو» ‌ نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به کارشکنی در دستیابی به توافق با حماس برای پایان دادن به جنگ غزه که بازگرداندن اسیران صهیونیست را تضمین می کند، متهم می کنند.

به اعتقادد آنها نتانیاهو توافق با حماس را زمینه‌ فروپاشی کابینه خود می داند زیرا وزرای افراطی کابینه تهدید می کنند که در صورت پذیرفتن توافقی که به جنگ غزه پایان می دهد، از کابینه نتانیاهو خارج می شوند.

رژیم اسرائیل با حمایت مطلق آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگی ویرانگر را علیه مردم غزه به راه انداخته است که افزون بر ویرانی های عظیم و قحطی مرگبار بیش از ۱۳۶ هزار فلسطینی که بیشتر آنها کودک و زن هستند شهید و مجروح شده و بیش از ۱۰ هزار نفر نیز مفقود شده اند.

اسرائیل بر خلاف درخواست جامعه بین المللی به این جنگ ادامه می دهد و قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در مورد توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری مبنی بر اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت انسانی در غزه را نادیده می گیرد.

جنگ جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه دوازدهمین ماه خود را در حالی‌ سپری می‌کند که رژیم صهیونیستی و جنبش حماس با میانجیگری قطر و مصر و با حضور آمریکا از چند ماه پیش، مذاکرات غیرمستقیم و پر افت‌ و خیزی را برای دستیابی به توافق آغاز کردند اما تاکنون به علت کارشکنی تل آویو به نتیجه ای نرسیده است.

در حال حاضر یکی از مهمترین نکات مورد اختلاف، اصرار بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر اشغال محور فیلادلفیا در مرز نوار غزه و مصر و محور نتساریم در مرکز نوار غزه است و این درحالی است ‌که جنبش حماس بر عقب‌نشینی کامل نظامیان صهیونیست از این دو محور و خروج کامل اشغالگران از نوار غزه و برقراری آتش بس پایدار تاکید دارد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی پیش تر اعلام کرده بود که دیوید بارنیا رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به «موساد» به تازگی بر اصرار این رژیم بر ادامه اشغال محور فیلادلفیا طی مرحله اول از توافق احتمالی آتش بس تاکید و ادعا کرده است که عقب‌نشینی از این محور در مرحله دوم توافق انجام خواهد شد.