به گزارش ایرنا، سرهنگ داود معظمی گودرزی در این خصوص اظهار کرد: این پویش باهدف پیشگیری از آسیبهای ناشی از کلاهبرداری های مالی در فضای مجازی به منظور ارتقای آگاهی های اجتماعی در خصوص شیوه صحیح خرید امن و تبادلات مالی و همچنین کاهش رشد وقوع جرایم پرتکرار و کلاهبرداری های مالی از ۲۴ شهریور آغاز و تا ۳۱ شهریور اجرا می شود.
وی افزود: با اجرای این طرح توسط پلیس فتا در فضای مجازی، نتایجی همچون جلوگیری از کلاهبرداریهای اینترنتی در خریدهای آنلاین، افزایش سواد سایبری کاربران، استفاده مناسب و مؤثر از فضای مجازی در خانوادهها و همچنین ارتقاء سطح سواد رسانه ای مربوط به فضای مجازی مبتنی بر آموزشهای پیشگیری از جرائم سایبری در سطح کشور به دست آمد.
به گفته سرهنگ معظمی گودرزی، شهروندان در زمان خریدهای حضوری حتماً دستگاه کارت خوان را مشاهده کرده و خودشان اطلاعات و رمز بانکی را وارد کنند و رمز محرمانه و شخصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند تا از کلاهبرداری ها به روش اسکیمر در امان بمانند و همچنین کارت بانکی مربوط به خریدهای روزانه را متفاوت از کارت بانکی پس انداز خود قرار دهند تا در صورت افشا شدن اطلاعات کارت و یا کپی شدن آن مبلغ زیادی متضرر نشوند.
وی عنوان کرد: شهروندان دقت کنند در خریدهای مجازی از سایتهایی که نماد الکترونیک معتبر دارند، خرید کرده و از پرداخت بیعانه پیش از تحویل کالا و اطمینان از صحت و سلامت آن و مطابقت داشتن با خرید، خودداری کنند.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد : بر روی پیوندهای با منابع ناشناس و تبلیغ شده در شبکههای اجتماعی کلیک نکرده و نرم افزار های مالی مورد نیاز خود را حتما از منابع معتبر و وب سایت اصلی بانکها دانلود و به جهت ورود به اینترنت بانک خود حتما به آدرس اینترنتی و صحیح بودن آن توجه کنند و صرفا به نتایج مشاهده شده توسط موتورهای جستجوگر اطمینان نکنند.
وی به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک با تماس با مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا مراجعه به سایت www.fata.gov.ir موارد را گزارش کنند.