به گزارش ایرنا، آرزو طاهر پور روز دوشنبه به مناسبت ۲۶ شهریور روز ملی فوریت های پزشکی و اورژانس در جمعه خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان از سال ۱۳۸۵ اقدام به جذب دانشجویان کاردانی در این رشته کرد و از سال ۱۳۹۹ جذب دانشجو در این رشته تحصیلی صرفا در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته صورت میگیرد.
وی با اشاره به فعالیت سه هیات علمی با پایه فوریت های پزشکی در دانشگاه، افزود: فعالیت دانش آموختگان گروه فوریت های پزشکی در حوزه های اورژانس پیش بیمارستانی، پایگاه های جاده ای و شهری، مرکز ارتباطات ۱۱۵ و بیمارستان است.
سرپرست دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: دانشجویان این رشته میتوانند در مقطع تحصیلات تکمیلی ارشد رشته های پرستاری اورژانس، سلامت در بلایا و فوریت ها و پدافند غیرعامل به تحصیل بپردازند و در صورت فراخوان به عنوان هیات علمی در دانشگاه های علوم پزشکی جذب شوند.
طاهر پور به چشم انداز بزرگ حوزه فوریت های پزشکی اشاره کرد و گفت: اضافه شدن پایگاه اورژانس بانوان در استان و شهرستان ها گامی بزرگ و ارزشمند در مسیر حضور بانوان کشورمان در این عرصه و جذب فارغ التحصیلان خانم برای خدمت رسانی بهتر به مردم است.