به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی، زهرا فخاری نژاد مدیر بیمههای زندگی با بیان این مطلب اظهار کرد: صندوقهای املاک و مستغلات از نوع سرمایهگذاری محدود بوده و با دریافت وجوه خرد از سرمایه گذاران (بنا به نوع صندوق) اقدام به سرمایه گذاری در حوزه املاک و مستغلات و همچنین سرمایه گذاری در سهام شرکتهای فعال در حوزه املاک و انبوه سازی میکنند.
وی افزود: بیمه زندگی بهادار از نوع بیمههای یونیک لینک (متصل به صندوق های سرمایهگذاری) در تیرماه ۱۴۰۱ با امکان سرمایهگذاری در صندوقهای درآمد ثابت و سهامی به بازار ارائه شد. در اردیبهشت ۱۴۰۲، با اتصال به صندوق طلا، فرصت سرمایهگذاری ذخایر این بیمهنامه را تنوع بخشید و اکنون با اضافه کردن صندوق مسکن به سبد سرمایه گذاری این محصول، این امکان را فراهم آورد تا افراد با هر توان مالی امکان سرمایه گذاری در بازارهای مختلف مالی را داشته باشند و با نوسانات بازار همگام و همسو شده و همزمان از مزایای پوششهای بیمهای بهرهمند گردند.
مدیر بیمههای زندگی شرکت بیمه دی، ویژگیهای فوق و مزایایی چون معافیت از مالیات، نقد شوندگی، تنوع سرمایه گذاری، توزیع منظم سود، بازدهی متناسب با بازار مسکن و ریسک حداقلی این صندوقها را از جمله دلایل اتصال بیمهنامه زندگی بهادار بیمه دی به این صندوقهای مالی دانست و افزود: مقایسه نرخ تورم و رشد مسکن نشان میدهد در بیشتر مواقع رشد مسکن از نرخ تورم بیشتر است و این موضوع موجب جذابیت محصول میگردد.
فخاری نژاد با تأکید بر تحول آفرینی بیمه دی در صنعت و اشاره به پیشگامی این شرکت در ارائه محصولات جدید و نوآورانه، اتصال بیمهنامه زندگی بهادار به صندوق املاک و مستغلات را در همین راستا ارزیابی کرده و آن را راهی مؤثر در بهبود سرمایهگذاری در بیمه نامههای عمر و زندگی و حفظ ارزش سرمایه بیمه شدگان قلمداد کرد.