به گزارش ایرنا نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان در این آیین گفت: طرح مسجد پایگاه قرآن اقدامی زیبا، جذاب و همراه با فکر نو در رابطه با ترویج کتاب هدایت انسان است.
حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی افزود: امیدواریم کاری بسیار ماندگار و موثر انجام و باعث روی آوردن جوانان و نوجوانان به مسجد و قرآن شود.
وی تاکید کرد: جوانان با انگیزه مضاعف پای کتاب وحی نشسته و آرام آرام از کرسی تلاوت به صحنه عمل و آنچه قرآن میخواهد، وارد شوند زیرا قرآن کریم جاذبه فوق العاده دارد.
امام جمعه کرمان با اشاره به اثرگذاری جاذبههای معنوی از جمله قرآن کریم، خاطرنشان کرد: قاریان شهر کرمان هم توانمند و برجستهاند و هم حرف برای گفتن دارند و برنامه قابل ارائه و هیات امنا بستر را فراهم کنند تا کرسی تلاوت تبدیل به یک جریان پررنگ در مساجد شود و این مهم گسترش یابد و همه مساجد شهر را پوشش دهد و هر کس در هر نقطه ای از این کرسیها بهره ببرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز گفت: در گام نخست ۲۵ کرسی تلاوت در ۲۵ مسجد برای اجرای هفتگی جانمایی میشود.
محسن روحی با اشاره به اینکه امام جماعت، هیات امنا، قاری قرآن و کانون مسجد از ارکان مهم در راستای اجرای این طرح هستند، تصریح کرد: تا پایان سال مساجد بیشتری در این طرح شرکت کنند و به تدریج کل مساجد را در برگیرد.
وی اظهارداشت: مرحله دوم طرح ارتباطگیری مساجد با یکدیگر است و توان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در مرحله اول برای ۲۵ مسجد بود.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان نیز بیان کرد: قرآن یک زبان هنری دارد و در زمانی که شعر در جامعه عرب جاهلی مورد توجه بود، متنی ارائه شد که از شعر بالاتر بود.
آیتالله احمد شیخبهایی افزود: به تعبیر حضرت امام(ره) هنر صیقل دهنده است که مردم باید جذب آن شوند و از هنرهای شنیداری و دیداری به هنر معرفت، هنر انسانسازی کتاب دنیا و آخرت برسیم.
وی با اشاره به نهادینه شدن طرح تلاوت نور مساجد، تصریح کرد: اما تلاوت مجلسی در مساجد کمرنگ است و یک هنر میخواهد تا دلها جذب شوند و به یک ترجمه تفسیری برسند تا مردم نسبت به آیههای قرآنی و ترجمه آن بیگانه نباشند.
طرح مسجد پایگاه قرآن توسط ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد با همراهی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان اجرا می شود؛ همچنین در آغاز این طرح از کرسیهای تلاوت قرآن کریم مساجد نیز رونمایی شد.