مهدیه فلاح روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی آذربایجان غربی در شهرستان های مختلف به کشت پیاز اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: محصول پیاز در آذربایجان غربی به ۲ روش بذری و نشایی کشت شده و به طور متوسط از هر هکتار ۶۰ تن پیاز مرغوب تولید می شود.
وی ادامه داد: ارقام محلی قرمز، زرگان، قرمز رد روبین، مینروا و آفریگرو در آذربایجان غربی کشت می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: میاندوآب و شاهین دژ بیشترین میزان تولید پیاز را در استان به خود اختصاص داده اند.
فلاح گفت: شرایط آب و هوایی مناسب، رعایت اصول کاشت و داشت توسط کشاورزان، آبیاری به روش نوارتیپ جهت صرفه جویی و بهره وری در مصرف آب از دلایل تولید پیاز با کیفیت در این استان است.
به گزارش ایرنا، ۹۰ درصد مزارع پیاز استان با استفاده از نوار تیپ آبیاری می شود.
تناوب کشت، جایگاه کشت پیاز در الگوی کشت، ایجاد اشتغال فصلی و استفاده از روش های نوین آبیاری از مزایای کشت پیاز در استان است.