کرمانشاه – ایرنا – نماینده مقام معظم رهبری در کشورهای هند و بنگلادش بهترین مدل برای ایجاد وحدت و همدلی بین مسلمانان را گفتگو و پذیرش اختلافات دانست و گفت: اختلاف در ذات بشر وجود دارد هر دو انسانی با هم اختلافات زیادی دارند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سیدمهدی علیزاده موسوی روز سه شنبه در سی و ششمین همایش وحدت که امسال با شعار " وحدت امت اسلامی، نجات غزه مظلوم " و با حضور ۵۰۰ تن از علما شیعه سنی و اهل حق استان، در سالن انتظار کرمانشاه برگزار شد، افزود: ما باید در ابتدا اختلافات را بپذیریم و با گفت و گو های علمی به دنبال کشف حقیقیت باشیم اما در حین گفت و گو هم به هیچ عنوان نباید تعصب داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امروز شاهد تقابل عجیب غرب با اسلام هستیم گفت : اندیشه اسلام مهمترین تهدید برای غرب محسوب می شود بطوریکه پیش بینی می شود تا سال ۲۰۵۰ تعداد مسلمانان از تعداد مسیحیان جهان بیشتر شود.

نماینده مقام معظم رهبری در کشورهای هند و بنگلادش در ادامه تصریح کرد: علت اسلام ستیزی غرب عمق استراتژیک اسلام و نفوذ آن در دل مردم جهان است به نحوی که امروز شهرهای پاریس، مارسی و مادرید هم جزو شهرهای مسلمان است و دشمنان هم از این موضوع نگران هستند.

حجت الاسلام علیزاده موسوی با اشاره به اینکه ترس از اسلام باعث شد تا ۵۰۰ هزار پوند به سلمان رشدی بدهند تا کتاب آیات شیطانی را بنویسد در ادامه اظهار کرد : بعد از حمله به کتاب آسمانی مسلمانان، دشمنان سراغ پیامبر اسلام رفتند و فیلم معصومیت مسلمانان را برای تخریب پیامبر ساختند اما به اذعان یک اندیشمند غربی بعد از این فیلم اقبال مردم به اسلام بیشتر هم شد.

نماینده مقام معظم رهبری در کشورهای هند و بنگلادش با بیان اینکه تمام نقشه های دشمنان برای منزوی کردن اسلام ناکام ماند اما پروژه اسلام در برابر اسلام تاحدودی موفق شد افزود : دشمن در این زمینه هم پروژه های زیادی را عملیاتی کرد تا مسلمانان را در برابر مسلمانان قرار دهد و در واقع حقایق اسلام را وارونه نشان دادند تا به اهداف خود برسند که در نتیجه آن هم تاکنون هزاران نفر از برادران مسلمان خود را در جنگ های رو در رو از دست دادیم.

هفته وحدت ابتکار تاریخی حضرت امام (ره)

به ابتکار حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی از ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است.

به روایت اهل سنت ۱۲ ربیع الاول سالروز ولادت حضرت محمد (ص) است و اهل تشیع معتقدند که آن حضرت در ۱۷ ربیع الاول متولد شده است.

در استان کرمانشاه که بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد؛ حدود ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان و بیش از ۲ هزار و ۵۹۵ روستا سکونت دارند که از این تعداد نیمی از جمعیت در مرکز استان زندگی می کنند.

این استان بافتی قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک، جاف و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در آن سکونت دارند.

به دلیل تنوع قومی و مذهبی و وجود خُرده فرهنگ های فراوان از استان کرمانشاه به عنوان هندوستان ایران نام می برند، کرمانشاه از پیشینه تاریخی نیز برخوردار است و سنگ نوشته ها و بناهای تاریخی دوران قبل از اسلام و دیگر دوره های تاریخی نشان از وجود فرهنگ و تمدن در این دیار دارد.