اردبیل_ایرنا_فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه باید بر هوش مصنوعی متمرکز شود و از این فناوری در تمام عرصه جنگ‌های شناختی و نبردهای فرهنگی و ... بهره برد.

به گزارش خبرنگار ایرنا سرلشکر حسین سلامی روز سه شنبه در آئین رونمایی از پروژه ها و شبکه فناوری ارتباطات در سپاه حضرت عباس (ع) اردبیل اظهار کرد: کار بسیار بزرگی در استان اردبیل انجام شده که به عنوان یک الگوی معتبر و قابل تکثیر و تکرار برای همه استان‌های کشور قلمداد می‌شود.

وی افزود: هدف‌های بزرگ و آرمان‌های متعالی لازمه اصلی انجام کارهای بزرگ است ولی موفقیت در آن نیازمند انسان‌های بزرگ و بلند همت است، انسان‌هایی که شجاعت تصمیم‌گیری داشته و با غلبه بر ناامیدی‌ها قوی پیش رفته و بر خداوند توکل می‌کنند و با تدبیر صحیح و درست پیش می‌روند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما امروز با بزرگ‌ترین قدرت‌های تاریخ بشر در حال مبارزه هستیم و از همین رو نیازمند قوی شدن هستیم.

وی تصریح کرد: مبارزه امروز با استفاده از روش‌ها و ابزارهای سنتی امکان‌پذیر نیست و برای شکست دادن قدرت‌های بزرگ باید مجهز به ساز و برگ مبارزه در عالی‌ترین شکل خود بود.

سرلشکر سلامی اضافه کرد: ما در ارزش‌ها و اصول‌مان ثابت قدم هستیم ولی در روش‌ها به ثبات فکر نمی‌کنیم و لذا باید هر روز تغییر بکنیم، جهان کنونی هر روز در حال تغییر است ما با جهانی سروکار داریم که نه تنها با ما همکاری و رقابت نمی‌کند بلکه جنگ می‌کند.

وی تصریح کرد: تعریفی که دنیای قدرتمند از نسبت و رابطه خود با ما انجام داده جنگ در همه عرصه‌های اقتصادی، اطلاعاتی، نظامی، امنیتی، روانی، رسانه‌ای و فرهنگی است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: دشمن تلاشش این است که تمام ابعاد و شئون زندگی ما را به جنگ تبدیل کند و ما برای پیروزی در این جنگ نیازمند قدرتمند بودن هستیم.

وی ادامه داد: عصر حاضر، عصر ارتباط کامل در زمان حقیقی است یعنی در آن واحد از یک نقطه با تمام نقاط جهان در ارتباط هستیم و قرن مرگ فاصله‌هاست و امروزه فاصله‌های جغرافیایی مانعی در دور سازی روابط نیست.

سرلشکر سلامی عنوان کرد: فرم‌ها و اشکال نبرد جدید تغییر کرده است و فناوری‌هایی ظاهر شده‌ است که اساس ماهیت شکل و همه ابعاد منازعات را تغییر داده‌اند و بنابراین ما مجبور هستیم پیشرفت کنیم و محکوم به قوی بودن و پیشرفته بودن هستیم و اگر از دشمن عقب بیافتیم صحنه را می‌بازیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما برای دوم شدن نیستیم و ما فقط می‌توانیم اول بشویم و در این مسیر باید حرکت کنیم و باید با اعتماد به نفس بالا قدم برداریم و می‌توانیم همه آنچه دنیای پیشرفته بدان دست پیدا کرده دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: فناوری اطلاعات و ارتباطات صحنه‌های جدیدی را رقم زده و در جنگ‌های اطلاعاتی دشمن از این فناوری در شکل کامل استفاده می‌کند و با بهره از آن می‌تواند سرقت اطلاعات را انجام داده، تمام موقعیت‌ها را کشف کرده و تمام تصاویر و اصوات رو ببینید و بشنود.

سرلشکر سلامی افزود: امروز هوشمندسازی سیستم‌ها، بی خدمه سازی سلاح‌ها و تجهیزات و خودکارسازی سامانه‌ها و هوشمندی و استفاده از هوش مصنوعی برای اتخاذ راهکارهای درست موضوعاتی است که روابط را تحت تاثیر قرار می‌دهد و ما مجبور هستیم که در امتداد این فناوری‌ها رشد بکنیم.

وی گفت: امروز اکثر فناوری‌های روز جهان بر پایه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و فاواها در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در چنین فضایی باید رشد کنند و فناوری‌های نوین برا رسیدن به اهداف نظامی و غیر نظامی را در این عرصه رشد دهند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشریح کرد: شبکه‌های فرماندهی و کنترل باید مجهز به پیشرفته‌ترین سامانه‌های جمع‌آوری اطلاعات باشند چرا که یک فرمانده با استفاده از فناوری‌های نوین می‌تواند تمام تحولات میدان نبرد را در منطقه ببیند و بشنود و سامانه‌ها را کنترل و هدایت کند و این موضوع به فرمانده امکان اتخاذ تصمیم صحیح را می‌دهد.

سرلشکر سلامی ادامه داد: بسیج یک شبکه انسانی گسترده بوده و الان دیگر نمی‌توان مثل روش‌های گذشته فراخوان انجام داد و یا جلسات را با اتلاف زمان، انرژی، وقت و ... به شکل سابق برگزار کرد و این امکانات به ما اجازه می‌دهد که اتصالاتمان از لحاظ ذهنی و فکری به لحظه شود.

وی بیان کرد: ما اکنون در ابتدای کار هستیم و شتاب ما برای رسیدن به نقاط اصلی خوب است و اما راضی به وضع موجود نباید باشیم و نیازمند کارهای بزرگ‌تری هستیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: تاکید و توصیه‌ام این است که این مسیر امتداد پیدا بکند و ما باید در هوش مصنوعی پیشرفت‌های بزرگی را صورت بدهیم و این موضوع یکی از مطالب مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده و طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی سپاه باید بر هوش مصنوعی متمرکز شود و از این فناوری در تمام عرصه جنگ‌های شناختی و نبردهای فرهنگی و ... بهره برد