به گزارش ایرنا، «علی کشتکار» روز چهارشنبه در نشست با مدیران اجرایی شهرستان دشتستان اظهار کرد: پروانه بهرهبرداری این واحد تولیدی آسفالت در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری ۲ هزار و ۸۷۰ میلیون ریال و اشتغال ۲۲ نفر بدلیل عوامل مختلف راکد شده بود که با پیگیری و اقدامات متعدد مجددا فعال سازی شد.
وی افزود: حداقل حمایت مورد انتظار سرمایهگذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی سرمایهگذاری از قبیل آب، برق و گاز است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان تصریح کرد: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) بایستی دستگاههای اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند.
کشتکار ادامه داد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرحهای با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به تکمیل و راهاندازی واحدهای صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحدهای تولیدی، توجه به فعالسازی بنگاههای صنعتی راکد در شهرکها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویتهای مهم اداره صمت دشتستان است.
وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در روستاهای گزبلند و خوشاب است، گفت: در سال های گذشته شاهد افزایش اراضی صنعتی در شهرستان بودیم که توانست زمینه سرمایهگذاری صنعتی در بخشهای مختلف این شهرستان را فراهم نماید.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان بیان کرد: ایجاد ناحیههای صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.