قم- ایرنا- استاد حوزه علمیه قم گفت: پیروی از سیره و روش پیامبر(ص)، سبک زندگی توام با صلح، آرامش، دوستی و مودت را در جهان اسلام تقویت می‌کند.

معصومه ظهیری روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با تبریک فرارسیدن هفته وحدت و ولادت پیامبر اکرم(ص)، افزود: پیامبر برای بشریت اسوه و مصداق خلق عظیم است؛ رمز رحمت للعالمین بودن پیامبر، خلق پیامبر است؛ آنچنان که پیامبر(ص) فرمود: من تمام‌کننده فضایل اخلاقی و ابلاغ آن به مردم هستم.

وی با بیان این‌که روحیه پیامبر(ص)، رحمت در میان مردم بود، اضافه کرد: خدا می‌فرماید: اگر پیامبر(ص) دارای این خلق لطیف و جذب‌کننده نبود، مردم از اطرافش پراکنده می‌شدند.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، تصریح کرد: خداوند در آیه‌ای از قرآن می‌فرماید: پیامبر(ص) برای مومنان الگوست و در آیه دیگری نیز آمده: درعین‌حال که پیامبر مصداق رحمت است، ولی نسبت به دیگران دشمن‌شناسی دارد و شدید برخورد می‌کند.

ظهیری خاطرنشان کرد: کسانی که پیرو پیامبر هستند باید نسبت به دشمنان مرزبندی داشته باشند و دشمن‌شناس باشند.

وی با تاکید بر این‌که پیامبر(ص) در مسیر ابلاغ حق و حق‌گرایی اهل استقامت و مقاومت بود، گفت: پیامبر(ص) آمد تا همه انسان‌ها را دعوت به حق کند و از طرقی مومنان که به خدا، روز قیامت و نبوت ایمان دارند، کنار هم جمع کند؛ این وحدت عامل قدرت، انس، الفت و استقامت است.

وی افزود: کسانی که جمع هستند و وحدت دارند، خداوند آن‌ها را یاری می‌کند؛ این جماعت دین خدا را یاری می‌کنند و خدا هم آن‌ها را یاری می‌کند.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: جماعتی که متحد هستند، انس و الفت دارند و این رمز موفقیت امت اسلام است؛ باهم هستند، هدف واحد دارند، نسبت به یکدیگر یاری گر هستند و در برابر دشمن سخت‌کوش و اهل استقامت هستند.

وی اضافه کرد: این جماعت در میان خودی‌ها سعی می‌کنند ایثار و انفاق کنند و شکاف‌های اجتماعی را پر کنند و این رمز پیروزی آن‌هاست که خدا هم این گروه را دوست دارد و به آن‌ها یاری می‌رساند.

وی خاطرنشان کرد: خدا نصرتش را شامل کسانی می‌کند که با این وحدت دین خدا را یاری می‌کنند.

ظهیری گفت: حضرت محمد(ص)، پیامبر صلح و آرامش است و در هیچ کجا ندیدیم که توصیه به جنگ کند؛ بلکه هجمه دشمنان را دفع کردند و دفاع کردند؛ حتی در فتح مکه که اقدام کننده خود پیامبر بود، برای اینکه مکه را از شر مشرکان پاک کند باز هم جنگ نکرد، بلکه هیمنه سپاه اسلام باعث شد مشرکان تسلیم شوند و حضرت هم آن‌ها را آزاد کرد و پناه داد؛ فقط کسانی را که سرسخت بودند با شرایط خاصی تنبیه کرد.