به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری کرمان، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی روز جمعه افزود: باتوجه به اینکه گزارشهایی از قبل در خصوص مشکلات این ۲ واحد تولیدی دریافت شده بود مقرر شد برای چاره اندیشی مشکل، این کارخانهها مورد بررسی و بازدید قرار گیرند.
وی بیان کرد: یکی از این واحدهای تولیدی کارخانه زمزم کرمان است که قدمت بیش از ۵۰ ساله در استان دارد و ظرفیت بسیار خوبی در استان است که تولید روزانه این واحد تولیدی۴۰۰ هزار لیتر و شامل دوغ، نوشابه و آب معدنی است.
نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان با بیان اینکه این کارخانه حدود ۲۵۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است؛ گفت: یکسری مشکلات در خصوص زمین این واحد تولیدی وجود دارد.
وی ادامه داد: زمین این واحد تولیدی مدت ها در اختیار شرکت قرار داشته و مورد استفاده قرار می گرفته اما هنوز شرکت نتوانسته اسناد مالکیت زمین کارخانه دریافت کنند.
حمیدی گفت: مقرر شد مشکل بررسی شود و اگر هم نیاز بود در جلسه ستاد اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی استان یا شورای حفظ حقوق بیت المال مطرح شود تا این شرکت بتواند مالکیتش را در اراضی کارخانه تثبیت کند و طرح های توسعه ای را که دارند اجرایی کند تا در نهایت این ظرفیت در استان کرمان بهتر از قبل ادامه یابد و زمینه اشتغال بیشتری را در بخش ماهان و استان کرمان فراهم کند.
وی اظهار داشت:واحد تولیدی دومی که مورد بازدید قرار گرفت کارخانه بردسازان تیگران است که پرونده قضایی در مراجع قضایی دارد.
رییس شورای قضایی استان کرمان ادامه داد: پرونده این واحد تولیدی نخست در مراجع قضایی استان مطرح و رای صادر شده است و اکنون در اعمال ماده ۴۷۷ در دیوان عالی کشور قرار دارد که مقرر شد با پیگیری از طریق ریاست دیوان عالی کشور در رسیدگی به پرونده قضایی این واحد تولیدی تسریع و رسیدگی کامل و دقیقی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: تلاش میشود با پیگیری از طریق دیوان عالی کشور، مشکل این کارخانه حل و مجدد راه اندازی شود زیرا هم تولیدی لبنیاتی است و هم تولیدی یخ؛ که هم اکنون تولید لبنیاتی کامل تعطیل شده و تولید یخ هم به صورت حداقلی کار می کند و این آمادگی در قوه قضاییه برای حمایت قضایی در راستای راه اندازی مجدد بخش لبنیات وجود دارد.