به گزارش ایرنا، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبههای نماز جمعه این هفته شهرستان، افزود: اکنون رژیم صهیونیستی دقایق آخر عمر خود را میگذراند و لذا در تقلای نجات خود بوده و به هر جنایتی نیز دست می زند.
وی اضافه کرد: در جنگ فرسایشی غزه اقتصاد رژیم به طور جدی آسیب دیده است و بندر ایلات که قطب اقتصادی این رژیم است تقریبا تعطیل شده و از بین رفته و قیمت مواد غذایی چندین برابر شده است.
حجت الاسلام رحیمی یادآور شد: زیرساختهای اجتماعی این رژیم در وضعیت بلاتکلیفی است و مهمترین دغدغه آن در این حوزه عدم چشمانداز روشن از زمان بازگشایی مدارس و دانشگاهها است و وضعیت در این حوزه به نحوی است که هیچ برنامه میانمدتی نیز از طرف سردمداران رژیم برای ترمیم وضعیت پیش آمده قابل تصور نیست.
وی گفت: حملات متعدد سایبری تمام زیرساختهای برقی و حملونقل درون شهری و برون شهری و خدمات اجتماعی سرزمینهای اشغالی را دچار آسیبهای جدی کرده و متولیان هکهای سایبری در جبهه مقاومت اعلام کردهاند انتشار اطلاعات مشتریان دستگاههای خدماترسان نیز سبب ایجاد نارضایتیهای جدی از سوی ساکنان سرزمینهای اشغالی شده است.
حجت الاسلام رحیمی به میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اشاره کرده و افزود: حضرت علی(ع) در خطبه اول نهجالبلاغه میلاد پیامبر(ص) را با تعبیر "کریما میلاده" توصیف میکند، یعنی پیامبری که برای کرامت بخشیدن به انسانها مبعوث شده و غایت بعثت او انحصار در تتمیم مکارم اخلاقی دارد.
خطیب جمعه ساوه به هفته وقف اشاره کرد و ضمن قدردانی از واقفان خیر اندیش گفت: از جمله امری که شایسته است در جوامع اسلامی، به ویژه ایران مورد توجه قرار گیرد و با قوت رواج یابد احیای سنت حسنه وقف است که به نوبه خود میتواند حلال بسیاری از مشکلات جامعه باشد.
وی، وقف را یک احسان ماندگار، یک صدقه جاریه و یک خیر مستمر اعلام کرد که در طول تاریخ حیات انسانی به صورت خدمت به دیگران، مساعدت به انسانها، و خیر رسانی به همنوعان وجود داشته است.
حجت الاسلام رحیمی در خصوص بازگشایی مدارس و مراکز تحصیلی نیز به معلمان مدارس و اساتید دانشگاهها توصیه کرد: این جوانها و نوجوانها، بچههای خود شما هستند تلاش کنید آنان را با دین و ارزشها، آشنا کنید و در مقابل تهاجم فرهنگی آنها را بیمه کنید.
حجت الاسلام رحیمی به هفته دفاع مقدس اشاره و اظهار کرد: حماسه ایستادگی و مقاومت مردم ایران در طول هشت سال دفاع مقدس، این جنگ را به یکی از کمنظیرترین پدیدههای تاریخ تبدیل کرد.