به گزارش ایرنا، دکتر محمد شاه ویسی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: نیمه اول امسال ۷۰ واحد صنفی هم به دلیل نادیده گرفتن تذکرهای بازرسان بهداشتی و شکایات به مراجع قانونی معرفی شدند.
وی افزود: مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مانند رستوران ها، سوپرمارکت ها، نانوایی، کافه، انبار مواد غذایی، آرایشگاه های زنانه و مردانه و همچنین مراکز درمانی، ماهانه توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی به صورت مستمر از نظر رعایت موازین بهداشتی مورد بازرسی قرار میگیرند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان سنندج از ۶ هزار و ۳۴۲ بازرسی از کارگاه ها، کارخانجات و ادارات طی ۶ ماه اخیر در سنندج خبر داد و گفت: این بازرسی ها در حوزه بهداشت حرفه ای و ایمنی کار به لحاظ ایمنی کارگران و کارمندان توسط کارشناسان حاذق این مرکز انجام شد.
شاه ویسی با اشاره به اینکه در این حوزه هیچ واحدی پلمپ نشده است، اضافه کرد: در۶ ماهه اول امسال تنها سه مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی یادآور شد: اولویت های بازرسان بهداشت در این بازدیدها، جلوگیری از هرگونه مسمومیت و طغیان بیماری است که با رعایت نکات بهداشتی و نگهداری و طبخ و توزیع صحیح مواد غذایی حاصل می شود.
رئیس شبکه بهداشت شهرستان سنندج اضافه کرد: مردم میتوانند از طریق ارتباط با سامانه ۱۹۰ درخواست ها و شکایت خود را در کمترین زمان ممکن به ما اطلاع دهند.