به گزارش ایرنا" محمدرضا قربانی " روز دوشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از محل دفن پسماندهی کرج و استان البرز در منطقه حلقه دره اظهار کرد: یکی از چالش های مهم زیستی محیطی کرج و استان البرز در سال های گذشته نبود مرکز بی خطر سازی پسماندهای عفونی بود.
وی ادامه داد: هرچند تمام بیمارستان های البرز دارای واحدهای بی خطر سازی پسماندهی عفونی هستند اما مطب ها ، آزمایشگاه ها و درمانگاههای استان به سبب هزینه بالای بی خطر سازی پسماندهی عفونی امکان دسترسی به این سیستم ندارند.
قربانی گفت : سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با مشارکت بخش خصوصی توانست اولین مرکز جمع آوری و بی خطر سازی زباله های عفونی را در منطقه حلقه دره استان البرز احداث و تجهیز کند.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج ادامه داد: برای ساخت و تجهیز این مرکز ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شده که تا پنج سال بخش خصوصی زیر نظر شهرداری کرج در این مرکز فعالیت خواهد کرد و پس از آن ادامه کار توسط سازمان مدیریت پسماند شهرداری دنبال می شود.
وی بیان کرد: مرکز بی خطر سازی زباله های البرز در گام نخست روزانه ۵۰۰ کیلوگرم و به تدریج تا ۱۰ تن در روز عملیات بی خطر سازی پسماند عفونی انجام می دهد.
قربانی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه روزانه بین ۷۵۰تن تا ۸۰۰ تن زباله در کلانشهر کرج جمع آوری می شود، گفت : در صورت تحقق برنامه تفکیک زباله ها از مبدا بین پنج تا هشت درصد این پسماندها قابل بازیافت خواهد شد.
وی تاکید کرد: طرح هوشمند سازی تفکیک پسماندها از مبدا در دستور کار قرار گرفته و با مشارکت مردم این طرح را دنبال می کنیم.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج ادامه داد: در تلاش هستیم تا با مشارکت مردم ضمن اقتصادی نمودن پسماندها اقدامات لازم برای پیشگیری از مشکلات زیست محیطی در کرج به عمل آید.