امید حسینی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به اینکه فصل گرم سال را پشت سرگذاشتهایم، رشد جلبکها موجب شده تا کمی آب آشامیدنی دارای طعم باشد.
وی ادامه داد: این مساله سبب بروز نگرانیهایی برای مردم این منطقه شده که با قاطعیت اعلام میکنیم آب تحویلی از نظر کیفیت با استانداردها مطالبقت دارد.
مدیرعامل آبفا زابل با بیان اینکه در تلاش هستیم تا همین اندک بو و طعم موجود آب نیز از بین برود، افزود: به همین جهت افزون بر سایر مراحل تصفیه آب که با استانداردهای روز در حال انجام است، از صبح امروز با تحویل پرمنگنات پتاسیم بهعنوان یک اکسید کننده قوی، که جهت حذف طعم و بوی آب در فرایند تصفیه آب کاربرد دارد، طی هفته آینده بو و طعم به حداقل خواهد رسید.