مجید اکرادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبارات تخصیصی به آب و فاضلاب گناباد طی همین مدت هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال مربوط به اصلاح خط انتقال فرسوده آب این شهرستان است و بقیه اعتبارات در سایر بخشهای آبرسانی و کاهش مسایل و مشکلات تامین آب مناطق شهری و روستایی گناباد تخصیص پیدا کرد.
وی اضافه کرد: با صرف این میزان اعتبار ۱۳ کیلومتر خط انتقال آب شهرستان گناباد در حال اصلاح است.
مدیر امور آب و فاضلاب گناباد گفت: از مجموع ۱۲۰ کیلومتر خط انتقال آب گناباد ۱۳ کیلومتر آن فرسوده است و سالانه به دلیل بروز اتفاقات ناشی از فرسودگی خط انتقال علاوه بر تنش آبی هزینه های زیادی به این بخش تحمیل می کرد.
اکرادی افزود: اصلاح ۱۳ کیلومتر از خط انتقال آب شهرستان گناباد از روستای "گیسور" تا "تیزآب" از توابع این شهرستان در دستور کار قرار دارد
وی اضافه کرد: برای اصلاح ۱۳ کیلومتر خط انتقال آب گناباد ۶ کیلومتر لوله چدن و هفت کیلومتر لوله جی. آر. پی با فشارهای مختلف و مناسب در نظر گرفته شده است.
۴۸ هزار مشترک تحت پوشش خدمات امور آب و فاضلاب گناباد قرار دارند و اکنون حدود ۱۰۰ درصد مناطق شهری و روستایی به جز ۱۰ روستای با جمعیت کم، تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب گناباد قرار دارند.
آب مورد نیاز مناطق شهری گناباد از ۲۲ حلقه چاه عمیق و آب شرب مورد نیاز ۷۵ روستای تحت پوشش نیز از ۴۲ حلقه چاه عمیق، ۱۱ مجتمع آبرسانی و ۹۹ دستگاه منبع آب زمینی و هوایی تامین می شود.
همچنین آب و فاضلاب گناباد با دارا بودن عمیق ترین چاه های آب شرب استان خراسان رضوی با عمق بیش از ۳۰۰ متر در شهر کاخک و بهره گیری از ۳۷ ایستگاه پمپاژ، وظیفه تامین و توزیع آب شرب ۴۸ هزار مشترک چهار نقطه شهری گناباد، بیدخت، کاخک و روشناوند و ۷۵ روستا با جمعیت روستایی ۳۳ هزار نفر و ۵۴ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت شهری را عهده دار است.
امور آب و فاضلاب گناباد دارای ۶۸۹ کیلومتر شبکه توزیع و ۵۰۸ کیلومتر نیز خط انتقال آب است.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.