عباس نظیری روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بیشتر بقاع متبرکه دزفول در سالهای اخیر با کمک خیرین در حال توسعه هستند.
وی اظهار کرد: بقعه محمدبن جعفر طیار به عنوان یکی از بقاع شاخص دزفول از ارزش میراثی فراوانی برخوردار است که با همکاری و نظارت میراث فرهنگی حسینیهای در محل این بقعه در حال ساخت است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دزفول با بیان اینکه قرار است این حسینیه به فضای بقعه قدیم متصل شود گفت: این حسینیه به محلی مناسب برای انجام برنامههای فرهنگی تبدیل خواهد شد زیرا به علت کوچک بودن فضای بقعه برنامهها در محوطه انجام میشد که برگزاری برنامههادر تابستان وزمستان با مشکلاتی همراه بود.
نظیری ادامه داد: با توجه به میراثی بودن بقعه، اتصال حسینیه به بقعه باید با حساسیت بیشتری اجرا شود؛ بعد از آن نیز عملیات کاشیکاری، سفیدکاری و برقکاری انجام خواهد شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه دزفول تصریح کرد: تاکنون حدود ۲۰ میلیارد ریال برای ساخت حسینیه این بقعه هزینه شده و برای تکمیل آن حدود ۱۵ میلیارد ریال دیگر نیاز است.
وی با بیان اینکه از اعتبارات بقعه نیز برای تکمیل این حسینیه استفاده خواهد شد گفت: خیرین تاکنون پای کار بودند که امیدواریم از این به بعد نیز همکاری لازم را برای تکمیل این حسینیه با مساحت یکهزار متر داشته باشند.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در دیگر بقعههای دزفول نیز گفت: مجمع الذاکرین برای احداث حسینیه در بقعه حزقیل ۲ میلیارد ریال به اوقاف دزفول اهدا کرده است.
نظیری افزود: طی یکسال گذشته، پنج میلیارد ریال نیز توسط خیرین برای ساخت حسینه بقعه علی مالک جهت انجام فعالیتهای فرهنگی اهدا شده است.
به گزارش ایرنا، بقعه محمدابن جعفر طیار(ع) از جمله مکان های زیارتی و جاذبه های گردشگری مذهبی شهرستان دزفول می باشد.
حضرت محمدبن جعفر ابن ابیطالب(ع) بر اساس مدارک و کتب معتبر پسرِ برادر و داماد حضرت علی(ع) می باشد.