علیرضا صادق روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: ۲۰ گروه برای سرشماری زنبورستان های خراسان شمالی آماده شده اند و از تمامی زنبورداران می خواهیم در محل های خود مستقر باشند.
وی افزود: زنبورداران برای سرشماری به مراکز خدمات و مدیریت های جهاد کشاورزی مراجعه و محل استقرار کلنی های خود را ثبت کنند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: آمار و اطلاعات در مرکز آمار ایران مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین ارایه خدمات از جمله پرداخت تسهیلات بانکی، توزیع شکر و یا سایر خدمات براساس سرشماری به آنان اعطا می شود.
صادق تصریح کرد: علاوه بر سرشماری، کارشناسان دامپزشکی نیز در عرصه ها حضور پیدا می کنند و نسبت به آموزش در بخش های مختلف از جمله بهداشتی، مراقبتی و سایر موارد می پردازند.
وی گفت: زنبورداران باید برای تهیه فرم به مدیریت های شهرستان خود مراجعه کنند و همچنین زنبورداران ۲ شهرستان تازه تاسیس بام و صفی و آباد و مانه نیز باید در مدیریت های جدید حضور یابند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی یادآور شد: براساس آمار ۱۴۰۲ از سطح زنبورستان های این استان ۲ هزار و ۱۹۷ تن عسل تولید شد.
صادق افزود: یکهزار و ۹۹۵ زنبورستان در سطح استان با ۲۱۹ هزار کلنی فعال است.
وجود اقلیم متفاوت در گستره ۲ میلیون هکتاری خراسان شمالی شرایط را برای پرورش زنبور عسل فراهم کرده است به طوری که رشته های کوه های آلاداغ، سالوک و شاه جهان از بهترین مناطق برای تولید عسل در استان محسوب می شوند.