پروین محمدپوری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تیمهای تشکیل شده با ورود به محلات آسیب زا اعم از شهری و روستایی اقدام به نیازسنجی های لازم کرده اند.
وی اضافه کرد: در این راستا بهزیستی اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی، نمایشگاهها و اطلاع رسانی از راه های گوناگون کرده است.
وی با بیان اینکه ۵۰ محله روستایی نیز تحت پوشش طرح های اجتماع محور پیشگیری از اعتیاد قرار گرفته است، ادامه داد: در این راستا تیم های اجتماع محور راه اندازی شده و بعد از تشکیل و آسیب شناسی با کمک تسهیلگران بهزیستی اقدامات لازم آغاز می شود.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی اظهار کرد: اعتقاد براین است که فقط درمان و کاهش آسیب برای بازگشت معتاد به آغوش خانواده و اجتماع کافی نیست و نیازمند حلقه مفقوده ای به نام حمایتهای اجتماعی و خانواده هستیم.
محمدپوری گفت: در راستای قانون برنامه ششم توسعه، شهرداری موظف به تامین ساختمانی است تا اداره کل بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش فنی حرفه ای در این مکان مستقر شوند و به معتادان خدمات بدهند.
وی افزود: لازم است معتادی که از مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ ترخیص می شود و خانواده وی را پذیرش نمی کند، در مراکز صیانت مورد حمایت قرار گیرد.
وی با اشاره به مرحله صیانت ادامه داد: معتادان دارای شرایط در این زمینه و در این راستا اقامت رایگان ۶ ماه تا یک سال و مشاوره دریافت کرده و مهارتهای زندگی و کاریابی و کار آفرینی و زندگی یاد می گیرد و به کارگاهها و کارخانه ها معرفی می شوند و حتی در این مراکز داروهای رایگان دریافت می کنند و با خانواده ها در صورت لزوم صحبت می شود تا به تدریج به خانواده ها پیوند داده شوند.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی افزود: امیدواریم شهرداری به وظیفه قانونی خود عمل کرده و این ساختمان را تهیه و تجهیز کند و بهزیستی با تامین یارانه نسبت به ارائه خدمات مختلف اشتغال و مددکاری و مشاوره معتادان اقدام کند.