رسول سواری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: افزون بر یکصد پروژه عمرانی و خدماتی در ۲ سال گذشته در شهرکهای صنعتی استان به بهرهبرداری رسید و عملیات اجرایی بیش از یکصد پروژه دیگر آغاز شد.
وی با بیان اینکه امید است یکصد پروژه در دست اجرا تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد، ادامه داد: ارزش مجموع پروژههایی که ۲ سال قبل به بهرهبرداری رسید و پروژههایی که تا پایان سال آینده تکمیل خواهد شد بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال است.
سواری اظهار داشت: همه پروژههای زیرساختی شهرکهای صنعتی استان تا سال آینده عملیاتی و اجرایی خواهد شد و هیچگونه عملیات زیرساختی که تا سال ۱۴۰۰ تشکیل شد باقی نخواهد ماند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی اصفهان اضافه کرد: تنها در صورت تشکیل شهرک صنعتی جدید عملیات زیرساختی برای آن انجام خواهد شد.
سواری با بیان اینکه در حوزه زیرساختی بهدنبال راهاندازی شهرکهای تخصصی هستیم، ادامه داد: میتوان از ظرفیتهای صنفی و کارگاهی موجود در شهرک های صنعتی برای فعالیت هدفمند، هدایت علمی و ایجاد شهرکهای تخصصی بهره گرفت.
به گزارش ایرنا، ۸۰ شهرک صنعتی مُصوب در اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.
تاکنون ۵۰ درصد از شهرکهای صنعتی این استان به ظرفیت نهایی خود رسیدهاند و هماینک بیش از ۱۷۰ هزار نفر در شهرکها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال استان اصفهان مشغول کار هستند.
اصفهان با بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال دارد و با حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتیترین استان کشور به شمار میآید.