علی جلالوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به دنبال اجرای طرح نهضت ملی آسفالت، معابر روستای برجک از توابع بخش مرکزی آسفالت و آرزوی ۴۵ ساله مردم این روستای ۶۲ خانواری برآورده شد.
وی افزود: در این راستا بنیاد مسکن با اجرای بیش از ۶ هزار مترمربع آسفالت ریزی و عملیات بهسازی موجب برآورده شدن خواسته به حق مردم این روستا شد.
جلالوند تصریح کرد: در این روستا به منظور بهسازی ۲۰۰ متر طول جدول گذاری، هفت هزار متر مربع زیرسازی و در جهت مقاوم سازی تعداد ۵۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن پرداخت شده که این موضوع یکی از نشانه های خدمت ماندگار نظام مقدس جمهوری اسلامی در این روستا است.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان نهاوند گفت: از ۲۴ هزار و ۸۴۰ واحد مسکن روستایی در این شهرستان, تاکنون ۲۱ هزار و ۹۰۰ واحد مقاومسازی و نوسازی شده است.
وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۷۴۰ واحد مسکونی باید در این شهرستان ایجاد شود، اظهار کرد: بر اساس بررسی های صورت گرفته، هم اینک ۲ هزار و ۹۴۰ واحد غیرمقاوم در سطح این شهرستان وجود دارد.
جلالوند تصریح کرد: فرایند ساخت و سازها با بهره گیری از سه دفتر طراحی مسکن روستایی و ۳۸ نفر کارشناس ناظر دارای پروانه نظام فنی روستایی و یک دفتر نقشه برداری از مرحله ثبت نام تا صدور پروانه ساخت از دهیاری ها و معرفی به بانک متقاضیان را راهنمایی و همراهی میکنند.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان نهاوند خاطرنشان کرد: به منظور تکمیل واحدهای نیمه تمام، هر ساله به تناسب، مبالغی بلاعوض به متقاضیان واجد شرایط پرداخت میشود.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان نهاوند خواستار همراهی و هم افزایی بانک ها در پرداخت به موقع تسهیلات و مشارکت بیشتر مردم در تحقق صددرصدی مقاومسازی مسکن روستایی شد و اظهار کرد: با توجه به نامگذاری شعار امسال از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم»، امیدواریم دهیاران و اهالی روستاها با همکاری هر چه بیشتر در تولید مسکن مشارکت داشته باشند تا بتوانیم به تولید مسکن در روستاها رونق بیشتری بدهیم.
وی شاخص مقاوم سازی شهرستان نهاوند را ۹۱ درصد اعلام کرد و گفت: درصد مقاوم سازی کشوری ۵۲ درصد است و نهاوند با این آمار در رتبه های برتر کشوری قرار دارد.
جلالوند ادامه داد: تسهیلات مسکن روستایی به شهرهای کمتر از ۲۵ هزار نفر جمعیت این شهرستان که سه شهر گیان، فیروزان و برزول است پرداخت میشود.
وی بیان کرد: این تسهیلات امسال ۳۵۰ میلیون تومان با نرخ سود پنج درصد و باز پرداخت ۲۰ ساله با ضمانت سفته زنجیرهای واگذار میشود.
جلالوند ابراز امیدواری کرد: مطابق هدف گذاری و سیاست های بنیاد مسکن بتوانیم در سال ۱۴۰۷ جشن ۱۰۰ درصدی مقاوم سازی واحدهای روستایی را در نهاوند برگزار کنیم.
شهرستان نهاوند به مرکزیت شهری به همین نام در جنوب استان همدان قرار دارد.