سنندج- ایرنا- مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان گفت: هزار و ۱۶۸ هکتار از اراضی در اختیار شهرک‌های صنعتی استان دارای سند ثبتی است.

حمیدرضا امانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در حال حاضر هزار و ۴۵۱ هکتار اراضی در اختیار شهرک‌های صنعتی استان است که بخش زیادی از آن دارای سند ثبتی است و صدور اسناد تفکیکی را هم در دستور کار داریم.

وی با اشاره به اینکه تا قبل از سال ۱۴۰۱ شهرک های صنعتی استان وضعیت مطلوبی در زمینه صدور اسناد نداشت، افزود: با اقداماتی و پیگیری های انجام شده و مساعدت دستگاه های اجرایی ذیربط به ویژه اداره کل ثبت اسناد و املاک استان؛ سال گذشته ۲۶۱ هکتار سند اراضی شهرک های صنعتی دهگلان، بانه، کامیاران ۲ و سنندج یک سند ثبتی صادر شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان ادامه داد: از آنجا که یکی از مطالبات واحدهای مستقر در شهرک های صنعتی داشتن سند تفکیکی است در این راستا هم برای ۳۲ هکتار در شهرک های صنعتی مریوان و سنندج یک، سند تفکیکی صادر شده است.

صدور سند ثتبی و تفکیکی برای ۶۰۰ هکتار از شهرک‌های صنعتی استان

امانی یکی از دستاوردهای ارزشمند این شرکت در طول عمر سی ساله آن در استان را صدور اسناد ثبتی و تفکیکی خواند و بیان کرد: امسال هم براساس برنامه ریزی انجام شده برای ۶۰۰ هکتار از اراضی صنعتی در شهرک های صنعتی دهگلان، آونگان قروه، سقز، کامیاران، سنندج یک، سه و چهار اسناد ثبتی و تفکیکی صادر خواهد شد.

وی لازمه صدور اسناد تفکیکی را تفکیک قطعات اراضی در شهرک های صنعتی خواند و گفت: زمانی که شهرک صنعتی به طور کامل واگذار شده و قطعات اراضی در آن مشخص شده باشد آنگاه شرایط پیگیری صدور سند تفکیکی ایجاد می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان یادآور شد: بحث صدور اسناد یکی از مطالبات به حق واحدهای صنعتی است که با این اقدام بخشی از مشکلات آنها به ویژه در زمینه اخذ تسهیلات و ضمانت نامه بانکی برطرف خواهد شد.

امانی ادامه داد: با توجه به این مهم، یکی از رسالت و برنامه های اولویت دار شرکت شهرک های صنعتی استان در ۲ سال اخیر پرداختن به مسئله صدور اسناد بوده است.

وی بیان کرد: به دلیل نوع خرید اراضی صنعتی که در گذشته انجام شده بود کمتر به موضوع اسناد ثبتی و تفکیکی در استان پرداخته بودند و همین موجب افزایش حجم کاری در این حوزه شده بود که با همکاری و تعامل در ۲ سال اخیر بخش زیادی از این موضوع به نتیجه رسید.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان ادامه داد: به منظور تسهیل امور؛ در این مدت همزمان با اضافه کردن اراضی به مجموعه شهرک های صنعتی استان اقدام به دریافت سند آن کرده‌ایم و نمونه آن ۲۸ هکتار ناحیه صنعتی کامیاران است.

امانی اظهار کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال جاری وضعیت کردستان در زمینه صدور اسناد شهرک های صنعتی از میانگین کشوری بیشتر خواهد شد.

در ارتباط با شهرک های صنعتی کردستان بیشتر بخوانید:

شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.

این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۱۵۰۰ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از افزون بر ۷۰۰ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.