شادی مالکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ظرفیت باطری خودرویی که به عنوان تاکسی برقی در تهران فعال بوده، ۵۴ کیلو وات است.
وی ادامه داد: تقریبا هر یک روز در میان نیاز به شارژ دارد و با هر بار شارژ بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلومتر پیمایش دارد.
مالکی تاکید کرد: هزینه هر بار شارژ بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان است.
آیا امکان نصب باطری خورشیدی روی تاکسی های برقی وجود دارد؟
مدیرعامل تاکسیرانی تهران ادامه داد: تکنولوژی هر روز رو به رشد و ارتقا است و امیدواریم روزی برسد که شارژ خودروهای برقی از طریق نور خورشید انجام شود که این مهم مستلزم ایجاد زیرساختهایی در این زمینه است.
وی افزود: ممکن است کمبودهایی در تامین برق داشته باشیم اما در دراز مدت باید کشور به سمت استفاده از انرژیهای سبز از جمله خورشیدی حرکت کند.
آیا شارژ خودرو برقی با کنتور خانگی به صرفه است؟
مدیرعامل تاکسیرانی تهران این را هم گفت: یکی از مطالباتی که در کشورهایی که به سوی برقی سازی حرکت کردهاند این است که تعرفههای خانگی برق به صورتی تعریف شود که خودروی برقی در خانه اگر شارژ شود خیلی بر بحث افزایش تعرفه برق خانگی اثر نگذارد.
وی افزود: در حال حاضر این زیرساخت را در کشور نداریم و چنانچه راننده، خودروی برقی خود را از طریق کنتور خانگی شارژ کند با قبضی مواجه میشود که ممکن است نسبت به قبل افزایش فاحشی داشته باشد که این باعث میشود راننده به ایستگاههای درون شهری مراجعه کند و این موضوع انتظار برای شارژ خودرو را طولانی تر میکند.
شارژ تاکسی برقی چقدر طول می کشد؟
مدیرعامل تاکسیرانی تهران ادامه داد: با توجه به اینکه شارژر خانگی به رانندگان خودروی برقی داده شده در خانه معمولا بین هفت تا هشت ساعت طول میکشد که البته این به ظرفیت باطری خودرو بستگی دارد.
مالکی یادآور شد: در شارژ سریع یا DC یعنی ایستگاههای درون شهری این شارژ بین ۴۵ تا ۵۰ دقیقه طول میکشد.