مهدی استادیان امروز -یکشنبه- در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده تا پیش از نوروز ۱۴۰۴ تمام بخاریهای نفتی و گازی باقیمانده در تعدادی از مدارس استان جمعآوری میشود.
وی افزود: حدود ۲۳ هزار کلاس در استان داریم که در حال حاضر استانداردسازی سامانه گرمایشی یک تا ۱.۵ درصد از این کلاسها باقی مانده و تا پایان امسال به سامانههای استاندارد مجهز میشوند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ مدرسهای در استان نداریم که بخاری نفتی در کلاسهای آن وجود داشته باشد و در کمتر از ۱.۵ درصد کلاسها بخاری گازی وجود دارد که قرار است تا پایان امسال این کلاسها نیز به سامانه گرمایشی استاندارد مجهز شود.
استادیان اظهار کرد: سامانه گرمایشی ایمن و استاندارد شامل شوفاژ یا سامانه گرمایشی تابشی است که بسته به زیرساختها و موقعیت مدرسه مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: با توجه به اینکه در مدارس استان از خطرآفرینی سامانههای گرمایشی دور شدیم و در آستانه ۱۰۰ درصدی شدن استانداردسازی سامانه گرمایشی کلاسهای استان قرار داریم، اولویت و تمرکزمان بر بهسازی و تعمیر سامانههای گرمایشی موجود در مدارس است.
این مسئول خاطرنشان کرد: پارسال برای ۲۰۰ کلاس درس استان تعمیر سیستم گرمایشی انجام شد و این روال بر اساس اولویت و ضرورت همچنان در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، حدود ۲۳ هزار کلاس درس در مازندران وجود دارد که امسال ۵۲۸ هزار دانشآموز در این کلاسها تحصیل میکنند.