به گزارش ایرنا، فتحالله مویدی رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر کرمان در این باره گفت: این پیشنهاد زمانی خوب است که مشکلات مردم را حل کرده باشیم؛ نمایندگان مجلس بابت خودرو و کرایه دفتر هزینه ای دریافت می کنند و ساخت چنین مکانی ضرورت ندارد.
در ادامه محمد امینی زاده رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای شهر کرمان گفت: برای ساخت خانه ملت می توان از ظرفیت بنیاد بناهای ماندگار استفاده کرد و تا آن زمان موقت در یکی از ساختمان های دولتی اسکان داده شوند.
حسین چناریان رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه گذاری شورای شهر کرمان نیز با بیان اینکه در اصل موضوع ساخت خانه نمایندگان بحثی نیست افزود: با توجه به محدودیت اعتبارات شهرداری بهتر است از اماکن دولتی استفاده و مازاد برای دفتر نمایندگان اختصاص پیدا کند.
وی تصریح کرد: بهتر است این پیشنهاد را به استانداری بفرستیم تا جای ثابت و دائمی برای نمایندگان در نظر گرفته شود.
محمود بابایی رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر کرمان نیز اظهار داشت: محل دفاتر نمایندگان مردم در مجلس در مکان های اجاره ای قرار دارد و ساخت یک مکان برای استقرار نماینده می تواند فرصتی برای خدمت بهتر به مردم باشد.
محمدرضا کُمساری نایب رییس شورای شهر کرمان نیز بیان کرد: دغدغه ساخت خانه ملت درست است و برای این محل پیشنهاد می کنیم خانه شهر مرمت شود تا ۲ دفتر نیز برای نمایندگان مجلس در این محل در نظر بگیریم.
به گزارش ایرنا این طرح با نظر و درخواست اعضای شورای شهر کرمان برای بررسی بیشتر و تصمیم گیری به نشست بعدی شورای موکول شد.
از حضور ناشنوایان تا رشد ۴۵ درصدی نرخ بار
به گزارش ایرنا در ادامه یکصد و هفتاد و هفتمین نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان با دستور کارهای مختلف دیگری از جمله افزایش نرخ کرایه حمل بار درون شهری و نیز تجلیل از ناشنوایان همراه بود که نمایندگان شورا به بحث و بررسی آنها پرداختند.
صدای ناشنوایان در شورا
تعدادی از ناشنوایان شاغل در شهرداری کرمان به مناسبت هشتم مهر روز جهانی ناشنوایان، مهمان ویژه نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان بودند تا هر چند اندک از این قشر کمتر دیده شده اما پرتلاش جامعه تجلیل شود.
چناریان رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه گذاری شورای شهر کرمان اظهار داشت: ناشنوایانی که در شهرداری مشغول هستند، در اموری که به آنها محول شده موثر و در نظم و انضباط مثال زدنی هستند که می توانند الگویی برای همکاران در شهرداری باشند.
دبیر کانون ناشنوایان استان کرمان نیز در این نشست با اشاره مظلومیت این قشر جامعه گفت: ناشنوایان استعدادهای بسیار زیادی دارند و در امور اجتماعی بسیار فعال هستند که باید فرد ناشنوا را از خانه بیرون بیاوریم و به او شغل بدهیم.
عباس انجمشعاع افزود: حتی یک کار جزئی می تواند افراد ناشنوا را خوشحال کند و محیطی برای ارتباط این افراد با یکدیگر فراهم شود.
وی تصریح کرد: ساختمان ۵۵ ساله ای در اختیار کانون ناشنوایان قرار گرفته که سعی کردیم با بازسازی فضای مناسبی برای ناشنوایان فراهم کنیم اما برای تجهیز آن نیاز به کمک داریم.
دبیر کانون ناشنوایان استان کرمان ادامه داد: با توجه به اینکه برای افرادی نابینا و اُتیسمی، مرکز مجهزی در کرمان ایجاد شده، ساخت مرکز برای افراد ناشنوا نیاز ضروری است، بسیاری از خانواده ها که برای درمان فرزندان ناشنوای خود به کرمان می آیند با مشکل اسکان و خوابگاه روبه رو هستند.
کُمساری نایب رییس شورای شهر نیز بیان کرد: سعی کردیم در این دوره از شورا به درخواست ها و نامه هایی که از طرف ناشنوایان ارسال می شود رسیدگی کنیم تا مشکلات آنان برطرف شود.
در این نشست تعدادی از ناشنوایان شاغل در شهرداری کرمان با اهدای لوح تقدیر تجلیل شدند.
مکان یابی جدید برای احداث همراهسرای کودکان سرطانی
در ادامه جلسه، درخواست شهرداری کرمان به منظور اختصاص ملک نیمه تمام متعلق به شهرداری در بزرگراه امام (ره) به منظور احداث همراهسرای کودکان مبتلا به سرطان در قالب قرارداد با بنیاد خیریه بناهای ماندگار بررسی شد.
سید محمد صادق تقوی رییس کمیسیون بهرهوری، هوشمندسازی و شفافیت شورای شهر کرمان در این زمینه گفت: با توجه به اینکه کرمان قطب درمان سرطان جنوب شرق کشور محسوب می شود، فضای مناسبی برای اسکان موقت همراهان بیمار وجود ندارد که ضرورت دارد در این مورد اقدام ویژه شود.
امینی زاده رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای شهر کرمان نیز اظهار داشت: پیشنهاد اختصاص این محل براس اسکان همراهان کودکان بیمار سرطانی، پیشنهاد بجایی است، اما فرایندهای آن قانونی طی نشده، ضمن اینکه مجموعه پیشنهادی کارکرد اداری دارد.
وی افزود: اهمیت این مساله بر کسی پوشیده نیست و می توان در مجموعه هفت باغ، فضایی برای ساخت مجموعه همراهان بیماران سرطانی اختصاص پیدا کند.
رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه گذاری شورای شهر کرمان نیز بیان کرد: آمار کودکان سرطانی در جنوب و شرق استان کرمان بالا است و در این زمینه موسسه کمک در کرمان در حال ساخت مجموعه ای آموزشی، پژوهشی و درمانی است.
چناریان خاطرنشان کرد: درمان کودکان سرطانی زمانبر و سخت است که خانواده های آنها را گرفتار می کند که برای رفاه آنها چاره ای باید اندیشید.
مصوبه اختصاص ملک نیمه تمام متعلق به شهرداری در بزرگراه امام (ره) برای احداث همراهسرای کودکان مبتلا به سرطان با رای مخالف اعضای شورای شهر مواجه اما قرار بر این شد محل مناسب و جدید برای ایجاد همراهسرای بیماران پیشنهاد شود.
افزایش ۴۵ درصدی کرایه حمل بار درون شهری
همچنین در این نشست نامه شهرداری کرمان درخصوص نرخ پیشنهادی کرایه حمل بار درون شهری ویژه سال ۱۴۰۳ نرخ کامیون، کامیونت و وانت بار مطرح شد و با پیشنهاد شهرداری با توجه به نرخ نامه کمیسیون نظارت در خصوص نرخ پیشنهادی کرایه حمل بار درون شهری ویژه سال ۱۴۰۳، با افزایش ۴۵ درصدی برای نرخ کامیون، کامیونت و وانت بار، موافقت شد.
بررسی نامگذاری مکانی به نام شهید سید حسن نصرالله
رییس شورای اسلامی شهر کرمان همچنین در این نشست با اشاره به جنایت های وحشیانه رژیم صهیونیستی گفت: دشمن تصور می کند با ترور و شهادت حاج قاسم، سید حسن نصرالله و سایر شهدا، می تواند باری را برای خودش ببندد، اما هرگز اینطور نیست.
علیرضا نادری تصریح کرد: مسلمانان یاد گرفتند فرزندشان را مانند حاج قاسم سلیمانی و حسن نصرالله تربیت کنند و انشاءالله که ریشه ظلم و ستم از زمین کنده می شود.
به گزارش ایرنا همچنین در این نشست پیشنهاد نامگذاری مکانی در شهر کرمان به یاد شهید سید حسن نصرالله دبیرکل شهید حزب الله لبنان و همچنین خواهرخواندگی کرمان به عنوان پایتخت مقاومت جهان اسلام با یکی از شهرهای کشورهای عضو جبهه مقاومت مطرح شد.