مهدی عبدشریف روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تسهیلات مورد اشاره برای خرید ۴٣ دستگاه تراکتور، سه دستگاه کمباین و ۴٧ دستگاه انواع وسایل کشاورزی و مربوط به متقاضیان دارای پرونده کامل بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه میزان تسهیلات در مدت مشابه سال قبل بالغ بر ۴٨ میلیارد ریال بود، مقدار جذب امسال قابل توجه است.
رییس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی اصفهان تصریح کرد: این بخش بعنوان یکی از مهمترین ارکان صنعت کشاورزی، وظیفه تجهیز و نوسازی وسایل، امکانات و ماشینآلات کشاورزی را بر عهده دارد.
عبدشریف افزود: خط اعتباری مکانیزاسیون بعنوان یکی از اصلیترین منابع تسهیلاتی، تجهیز و نوسازی ماشینآلات کشاورزی را دنبال می کند.
وی خاطرنشان کرد: اصفهان، چادگان، شهرضا و بویین میاندشت بیشترین جذب تسهیلات را از ابتدای امسال تاکنون داشتند.
به گزارش ایرنا، اصفهان از پیشتازان صنعت کشاورزی ایران با ۵۶۸ هزار هکتار اراضی(معادل پنج درصد از مساحت استان و سه درصد از اراضی کشاورزی کشور) محسوب میشود.
شرایط متنوع آب و هوایی این استان، استعداد تولید انواع محصولات را دارد بهگونهای که در مناطق گرم و خشک آن خرما، انار و پسته، در مناطق سرد و کوهستانی بادام و گردو و در مناطق معتدل و سرد انواع محصولات دانهدار و هستهدار کشت میشود.
مجموع اراضی زراعی قابل کشت استان حدود ۴۸۵ هزار هکتار است که در سالهای معمول از حیث بارش حدود ۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حُبوبات و محصولات علوفهای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی اختصاص مییابد.
تولید سالانه محصولات زراعی استان در شرایط عادی حدود ۴.۶ میلیون تُن و مجموع اراضی باغی استان حدود ۸۵ هزار هکتار است و مجموع تولیدات باغی و گلخانهای این خطه در شرایط عادی حدود ۸۸۶ هزار تُن برآورد میشود.