به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از "الجزیره" کراولی گفت: «رئیسجمهور آمریکا چنین اقدامی (توقف ارسال تسلیحات) نمیکند، و مطمئناً چند هفته مانده به انتخابات آمریکا این کار را نخواهد کرد.»
وی ادامه داد: واقعیت این است که این محاسبات قرار است در اورشلیم، بیروت، تهران و نه در واشنگتن انجام شود.
ماههاست که کارشناسان از دولت بایدن به دلیل ناتوانی در مهار دولت اسرائیل در زمان جنگ با نوار غزه انتقاد کرده اند و هشدار میدهند که این منطقه در خطر کشیده شدن به یک درگیری گستردهتر است.
شبکه خبری سی ان ان جمعه شب گزارش داد که آمریکا ۳.۵ میلیارد دلار برای خرید سلاح و تجهیزات نظامی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار خواهد داد.
سی ان ان به نقل از مقامات آگاه گزارش داد که این تسلیحات و تجهیزات نظامی فورا در اختیار رژیم صهیونیستی قرار نخواهد گرفت بلکه طی سالهای آینده این رژیم این تسلیحات را دریافت خواهد کرد.
این گزارش میافزاید که این پول بخشی از یک لایحه هزینه ای ۱۴.۱ میلیارد دلاری است که در ماه آوریل توسط کنگره تصویب شد است.
سی ان ان افزوده است: این بودجه اساساً پولی است که (رژیم) اسرائیل میتواند برای خرید سیستمهای تسلیحاتی پیشرفته و سایر تجهیزات از ایالات متحده از طریق برنامه تأمین مالی نظامی خارجی استفاده کند.
دولت آمریکا از آغاز جنگ ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به پشتیبانی و حمایت همه جانبه تسلیحاتی، نظامی، سیاسی و اقتصادی از این رژیم اقدام کرده است. در همین راستا، تاکنون محموله های سلاح زیادی از جمله بمب های سنگین چند طنی وارد سرزمین های اشغالی شده و در حملات به مناطق مسکونی نوار غزه استفاده شده است. در اثر ریخته شدن این بمب ها روی نوار غزه، هزاران شهروند فلسطینی شهید یا زخمی شده اند.
در همین زمینه، اردیبهشت سالجاری وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) بطور علنی اعلام کرد که از زمان عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ برابر با ۱۵ مهر ۱۴۰۲ تاکنون بیش از ۵۰ هزار گلوله توپ ۱۵۵ میلی متری M۷۹۵ به سرزمین های اشغالی فلسطین ارسال کرده است. این گلولههای بزرگ در واحدهای توپخانه «هویتزر» استفاده میشوند.
وزارت دفاع آمریکا همچنین گفته بود در طی این مدت، ۳۰ هزار چاشنی M۴ برای هویتزر و همچنین هزاران گلوله توپ و گلوله تانک تحویل رژیم صهیونیستی داده است.
نتانیاهو سوم تیرماه با اعلام مخالفت مجدد خود با توقف جنگ علیه نوار غزه، خواستار دریافت سلاح بیشتری از آمریکا برای تداوم قتل عام و نسل کشی در منطقه شده بود. او در جلسه کابینه خود با انتقاد از آنچه آن را کُندی کمک تسلیحاتی آمریکا به رژیم صهیونیستی خوانده بود، گفته بود که از حدود چهار ماه قبل ارسال تسلیحات از آمریکا به تل آویو کاهش قابل توجهی یافته است.