به گزارش ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین محمد عبادیزاده روز چهارشنبه در دیدار با دبیرکل جمعیت هلال احمر با وی اظهار کرد: هلالاحمر نباید از روایتگری در ارتقای سرمایه اجتماعی غافل شود بلکه باید اقدامات انجام شده به ویژه در حوزه فعالیت خود در بحران ها و نظایر آن را به اطلاع مردم برساند.
وی جمعیت هلال احمر را یک مجموعه مردمی دانست و عنوان کرد: ارتباط دوسویه بین مردم و حاکمیت به خوبی از سوی این نهاد بشردوستانه پیش برده میشود و حضور این جمعیت در بحرانها باعث دلگرمی و ارایه پیام حمایت حاکمیت از مردم شده است.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان، با اشاره به اهمیت رویکرد تقویت آموزشهای همگانی برای آمادگی مردم خاطرنشان کرد: هرچه مردم در شرایط بحران با موضوعات مدیریت بحران آشنا شوند، فعالیتهای هلال احمر هدفمندتر و موثرتر خواهد شد.
عبادی زاده هرمزگان را استانی حادثهخیز دانست و مطرح کرد: استان هرمزگان طی سالیان اخیر از بروز حوادث طبیعی متعدد از جمله سیل و زلزله رنج میبرد و جمعیت هلالاحمر همواره در کنار مردم قرار داشته است.
امام جمعه بندرعباس ادامه داد: هر مقدار شبکه مردمی جوانان و کانونهای هلال احمر گسترش پیدا کند، باعث خواهد شد در جای جای کشور نیروهای آموزش دیده و آماده ای در نزدیکترین نقطه به بحرانها وجود داشته باشند.
استاندار هرمزگان: جمعیت هلال احمر یار روزهای سخت مردم است
استاندار هرمزگان نیز در دیداری که دبیرکل جمعیت هلال احمر با وی داشت، جمعیت هلال احمر را یار روزهای سخت مردم دانست و گفت: جمعیت هلال احمر در تمام بحرانها در کف میدان است.
مهدی دوستی اظهار کرد: طی سه سال گذشته ۶ زلزله ۶ ریشتری و چهار سیل بسیار ویرانگر در این استان به وقوع پیوست که همه آنها با تلاش و پای کار بودن نیروهای جمعیت هلال احمر پشت سرگذاشته شد.
وی با اشاره به خدمات نظام اسلامی طی سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مقاوم سازی منازل روستایی، گفت: بالا بودن مقاومت منازل موجب شده است که در زلزلههای استان تلفات جانی زیادی را شاهد نباشیم.
استاندار هرمزگان تاکید کرد: نیروهای هلال احمر یار روزهای سخت مردم هستند و در تمام بحرانها همیشه کف میدان بودهاند و در بحرانهای دومینووار استان هرمزگان قدر نیروهای هرمزگان را بیش از پیش متوجه شدیم.
دوستی جمعیت هلال احمر را امتداد بسیج، انقلاب و مردم دانست و گفت: قطعا نیازهای جمعیت هلال احمر در استان هرمزگان از طرق مختلف تأمین خواهد شد و محدودیتی برای تامین اعتبارات ابن جمعیت وجود ندارد.
وی با اشاره به خریداری ۳۵ دستگاه دیالیز برای توسعه زیرساختهای درمانی استان گفت: بخشی از این دستگاههای دیالیز با کمک جمعیت هلال احمر وارد کشور شده است و ضرورت دارد با کمک هلال احمر بقیه دستگاهها نیز وارد کشور شود.
امدادگری شرافت و اصلالت خود می دانیم
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور نیز در این دیدار تاکید کرد: در مجموعه هلال احمر، امدادگری را شرافت و اصالت خود میدانیم و رویکرد ما بر این است که شکافهای موجود در کشور را ترمیم کنیم و واسطهای میام کف جامعه و حاکمیت باشیم و به افزایش سرمایه اجتماعی نظام کمک کنیم.
میثم افشار با اشاره به حوادث اخیر منطقه و لبنان، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر برای خود نقشی منطقهای قائل است و خود را برای اتفاقات بزرگتر آماده کرده است.
افشار تاکید کرد: نیروهای جمعیت هلال احمر کاملا برای اعزام به لبنان آماده هستند و طی یک هفته گذشته تا به امروز بیش از پنج هزار و ۷۰۰ پزشک و پرستار برای اعزام به لبنان اعلام آمادگی کرده و کپی گذرنامه خود را برای جمعیت هلال احمر ارسال کردهاند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر ضعف در روایت خدمت را یکی از مشکلات جمعیت هلال احمر دانست و گفت: تلاش ما بر این است که بتوانیم از طریق شبکه بزرگ جوانان و داوطلبان خدمات نظام اسلامی را برای مردم تبیین کنند.
وی توالی بحرانها را از دیگر مشکلات کشور برشمرد و عنوان کرد: بسته کاملی از بحرانها در کشور وجود دارد از این رو تلاش میکنیم زیست توام با بحران را برای مردم آموزش دهیم.