به گزارش ایرنا، حسینعلی خواجه مظفری روز چهارشنبه در نشست اعضای کارگروه اشتغال استان خواستار همکاری بیش از گذشته مسوولان دستگاه های مرتبط استانی درایجاد و نظارت بر فرصتهای شغلی در راستای افزایش مشارکت اقتصادی استان و کاهش نرخ بیکاری شد.
وی در خصوص استفاده از ظرفیت تسهیلات مشاغل خانگی در گلستان، گفت: در سال مالی گذشته هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال وام ارزان قیمت در حوزه مشاغل خانگی به این استان تزریق شد.
دبیر کارگروه اشتغال گلستان ادامه داد: امسال هم هزار و ۷۴۹ نفر برای استفاده از تسهیلات مشاغل خانگی در استان، اطلاعات خود را ثبت کردهاند که تاکنون هزار و ۵۳۸ مجوز صادر شده است.
خواجهمظفری افزود: امسال پرداخت هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال اعتبار برای مشاغل خانگی گلستان مصوب شده که ۸۲۷ طرح برای پرداخت وام به مبلغ ۶۳۳ میلیارد ریال به بانکهای عامل استان معرفی و تاکنون ۳۷ طرح موفق به دریافت ۳۹۰ میلیارد ریال اعتبار شدند.
خواجه مظفری یادآور شد: پرداخت تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی، به شرکتهای پشتیبان به خاطر کم بودن انحراف و پایداری اشتغالزایی ، سیاست اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد.
وی گزارشی از ثبت ۲ هزار و ۸۹۵ نفر در سامانه جستجوی شغل که شامل هزار و ۶۶۱ نفر از طریق دفاتر کاریابی و هزار و ۲۳۴ نفر به صورت آزاد و تحقق هزار و ۳۳۳ ایجاد فرصتهای شغلی معادل ۳۷.۱ درصد از ۳ هزار و۵۹۳ نفر تعهد اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی طی سال جاری در استان ارایه داد.
دبیرکارگروه اشتغال گلستان در خصوص نرخ های بیکاری و مشارکت اقتصادی در گلستان گفت: براساس آمار ارایه در فصل بهار امسال، نرخ مشارکت اقتصادی از ۳۹.۵ درصد بهار سال قبل به ۴۰.۲ درصد در بهار امسال رسیده (میانگین کشوری نرخ مشارکت اقتصادی ۴۱.۲ درصد) و علاوه بر این، نرخ بیکاری استان هم از ۹.۲ درصد بهار سال قبل به ۷.۸ درصد در بهار امسال کاهش یافته و به میانگین کشوری ۷.۷ درصد نزدیک شده است.
استان گلستان طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۴۷ درصد آن روستانشین هستند و اقتصاد اصلی آنها بر پایه کشاورزی استوار است.