حمیدرضا امانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه «شهرک صنعتی سقز یک» تکمیل شده است و زمینی در آن برای واگذاری به متقاضیان وجود ندارد، اظهار کرد: برای رفع مشکل زمین صنعتی در این شهرستان، اجرای مصوبه شهرک صنعتی سقز ۲ در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه اواخر دهه ۷۰ واگذاری اراضی در شهرک صنعتی سقز یک به مساحت ۶۱ هکتار آغاز شد، اضافه کرد: این شهرک صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق، گاز، تلفن و تصفیه خانه فاضلاب برخوردار است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان ادامه داد: در این شهرک صنعتی ۱۳۴ قرارداد با سرمایهگذاران عقد شده و ۸۳ واحد آن هم دارای پروانه بهرهبرداری است.
امانی بیان کرد: میزان سرمایه گذاری انجام شده در این شهرک صنعتی ۴۱ هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال و برای هزار و ۲۵۳ نفر هم فرصت شغلی فراهم شده است.
ضرورت توسعه اراضی صنعتی در سقز
امانی با بیان اینکه مصوبه ایجاد شهرک صنعتی سقز ۲ مربوط به سال ۱۳۸۷ است، گفت: با توجه به نیاز این شهرستان به زمین صنعتی و پاسخ به مطالبات و درخواست متقاضیان و سرمایه گذاران فرآیند اجرای شهرک صنعتی سقز ۲ را آغاز کردیم.
وی با اشاره به اینکه مکان یابی شهرک صنعتی سقز ۲ و استعلامات مربوط به آن انجام شده است، افزود: شهرک صنعتی جدید این شهرستان در اراضی روستای عصرآباد و به مساحت ۲۳ هکتار احداث میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان با بیان اینکه ایجاد شهرک صنعتی سقز ۲ در کارگروه امور زیربنایی استان مصوب شده است، اضافه کرد: براساس بخشنامهای که به سازمانهای مدیریت و برنامهریزی ارسال شده طرح های بالای ۱۰ هکتار براساس سند آمایش استعلام آن باید از سازمان برنامه و بودجه گرفته شود.
امانی یادآور شد: سقز برای سرمایه گذاری نیاز زیادی به زمین صنعتی دارد بنابراین به منظور رفع نیاز منطقه، رشد تولید، اشتغال و تسریع در اجرای شهرک صنعتی جدید در این شهرستان، مسئله مذکور را هفته گذشته در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کشور ویژه استان کردستان، مطرح کردیم.
وی اظهار کرد: امیدوارم با مصوبه کارگروه ملی ستاد تسهیل روند اجرای شهرک صنعتی سقز سرعت گیرد و مشکل این شهرستان در این رابطه برطرف شود.
در ارتباط با شرکت شهرکهای صنعتی کردستان بیشتر بخوانید:
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۱۵۰۰ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از افزون بر ۷۰۰ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.