به گزارش ایرنا، مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره رسانهای و نخستین جام رسانهای مازندران همزمان با گرامیداشت ۲۸ شهید رسانه استان و در آخرین روز دومین کنگره ملی ۱۴ هزار و ۶۰۰ شهید مازندران امروز -شنبه- در سالن الغدیر محمودآباد با حضور فرمانده سپاه کربلای مازندران، دبیر اشراف سازمان بسیج مستضعفین، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، مسئولان شهرستان محمودآباد و جمعی از اهالی رسانه استان برگزار شد و برگزیدگان این ۲ رویداد رسانهای از جمله سید رضا هاشمی کرویی و اشکان جهانآرای خبرنگاران ایرنا در مازندران معرفی و تجلیل شدند.
بنا به اعلام دبیرخانه این رویداد، افزون بر ۷۸۰ اثر رسانهای برای دوره پنجم این رویداد رسانهای استان به دبیرخانه جشنواره فرستاده شد که در نهایت پس از پالایش آثار ۶۱۰ اثر به مرحله داوری رسید و داوران نیز ۳۷ اثر را در ۹ بخش حائز رتبه و شایسته تقدیر تشخیص دادند.
از این ۶۱۰ اثر ۱۱۷ اثر در بخش گزارش، ۹۰ اثر در بخش تیتر، ۷۱ اثر در بخش یادداشت و سرمقاله، ۱۰۴ اثر در بخش عکس، ۶۹ اثر در بخش کلیپ و گزارش ویدئویی، ۲۴ اثر در بخش مستند، ۲۱ اثر در بخشهای پادکست و اینفوگرافی و ۶۶ اثر هم در بخش ویژه جشنواره که درباره فلسطین بود به دبیرخانه فرستاده شدند.
هیئت داوران این رویداد متشکل از استاد علیاکبر قاضیزاده داور بخش گزارش، احمد میرعابدینی داور بخش یادداشت و سرمقاله، مریم سلیمی داور بخش چندرسانهای، بهروز فرهمند داور بخش تیتر و علیرضا کتابدار داور بخش مصاحبه پس از بررسی آثار، ۲ اثر از سید رضا هاشمی و اشکان جهانآرای خبرنگاران ایرنا مازندران را شایسته کسب رتبه معرفی کردند.
سید رضا هاشمی کرویی با تیتر برداشت قارچ کوهی، نان به نرخ جان در بخش تیتر رتبه سوم و با اثر پیامدهای دومینوی فروش زمینهای ارثی در مازندران رتبه دوم بخش گزارش را کسب کرد و اشکان جهانآرای نیز در بخش گزارش ویدئویی با گزارش نجات میانکاله شایسته تقدیر شد.
علاوه بر این ۲ رتبه، گزارش تحقق سیاستهای راهبردی دولت در حوزه خودکفایی تولید کاغذ از اشکان جهانآرای نیز در جام رسانهای امید حائز رتبه شد.
برگزیدگان پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران:
بخش تیتر:
اثری حائز رتبه اول نشد
رتبه دوم: راضیه عباسی از نشریه شالیزار
رتبه سوم: سید رضا هاشمی کرویی از ایرنا با تیتر برداشت قارچ کوهی، نان به نرخ جان
شایسته تقدیر: زهرا طاهری پرکوهی
بخش عکس:
اول: حوا احمدی
دوم: محمد سلطانی
سوم: حمیدرضا احمدی اتویی
شایسته تقدیر: سید ولی شجاعی لنگری
بخش کلیپ و گزارش ویدئویی:
اول: زینب دیوارگر / از صدا و سیما
دوم مشترک:
فرشید سگار از بلاغ
احسان فقیهیان از صدا و سیما
سوم: مهدی حسنپور از صدا و سیما
شایسته تقدیر مشترک:
اشکان جهانآرای از ایرنا
حامد گلی از صدا و سیما
بخش مستند:
نفر اول مشترک:
احسان فقیهیان از صدا و سیما
روحالله جوکار و محسن مقدس از صدا و سیما
دوم: زینب نجاتی از صدا و سیما
سوم: داوود محمدی و معصومه قاسمی از صدا و سیما
بخش موشنگرافی:
هیچ اثری شایسته رتبه اول و دوم شناخته نشد.
سوم مشترک: حمید قربانی و عارفه تقوی / جهاد تبیین
برگزیدههای بخش ویژه فلسطین:
عکس: ابراهیم فلاح از آوای خزر
کلیپ و گزارش ویدئویی: حکیمه موسوی و امیر محمد بابایی از صدا و سیما
بخش گزارش:
نفر اول: رضا شریعتی و سارا ربیعی از روزنامه تیرنگ
دوم مشترک:
مهتاب مظفری سوادکوهی از مازنینیوز
سید رضا هاشمی کرویی از ایرنا با اثر پیامدهای دومینوی فروش زمینهای ارثی در مازندران
سوم: کوثر قیصری از فارس
شایسته تقدیر: مهدی غلامی از ایسنا
بخش یادداشت و سرمقاله:
اول: کوروش غفاری چراتی از ماهنامه ساحل طلایی
دوم: مهتاب مظفری سوادکوهی از مازنینیوز
سوم: صمد صالحتبری از بابلنامه
بخش مصاحبه:
اول: بهناز مقدس از مهر
دوم: مهتاب مظفری سوادکوهی از شمالنیوز
سوم: زهرا طاهری پرکوهی از فارس
شایسته تقدیر: مجتبی قربانی از بلاغ
بلوغ جشنواره رسانهای ابوذر در مازندران
دبیر پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران گفت: این جشنواره رسانهای با همه فراز و نشیبها به ایستگاه پایانی رسید و نشان داد میتوان با رویکرد علمی و فنی، رویدادی در تراز ملی برگزار کرد. برگزاری جشنواره پنجم گویای بلوغ این رخداد رسانهای است. چرا که کمتر جشنواره مطبوعاتی توانسته است طی پنج سال، پنجمین دوره را به سرانجام برساند.
حسین احمدی اظهار کرد: یکی از مهمترین نکاتی که جشنوارههای رسانهای مازندران از آن رنج میبرند، مبهم بودن فرآیند برگزاری است که علل مختلفی دارد. اما ابوذر طی سالهای گذشته نشان داد که پایبند به زمانبندی دقیق است و تمام همّ و غمش را برای برگزاری اختتامیه در موعد مقرر به کار میبندد.
وی افزود: با توجه به وجود نظم در برگزاری جشنواره ابوذر در سالهای گذشته، امسال سرنوشت این رخداد رسانهای مانند سایر جشنوارههای مطبوعاتی استان پایان کارش با تاخیر ۶ ماهه مواجه شد. مساله اصلی نبود حمایت متولیان امر از این رویداد است و انتظار میرود مسئولان مرتبط با این جشنواره در سالهای آتی نگاه مهربانهتری به این داستان داشته باشند.
این فعال رسانهای گفت: در بُعد فنی و رسانهای جشنواره ابوذر هم میتوان گفت این رویداد با برگزاری پنج دوره متوالی به کمال رسیده و آثار دریافتی گوه این مدعاست. چنانچه امسال شاهد ارائه آثار فاخرتری به دبیرخانه بودیم و شاهد این سخن، برگزیده شدن ۳ اثر از جشنواره ابوذر مازندران در جشنواره ملی ابوذر است و استان مازندران تنها استانی بود که بیشترین جوایز را به خود اختصاص داد.
وی افزود: بهرهمندی از داوران تراز اول ملی رویکرد اصلی کارگزاران جشنواره ابوذر بوده و با انتشار کتاب جشنواره در ۳ دوره متوالی نشان دادند کیفیت، خط قرمز این رویداد است و برای رسیدن به آن، تمام ابزارها را به کار گرفتهاند. تمام تلاشمان را به کار گرفتیم تا امانتدار خوبی باشیم و مسیر را بهگونهای به پیش بردیم که شایستهترینها به روی سِن بروند و تشویق شوند.
دبیر پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر اظهار کرد: ابوذر پنجم در بُعد کمّی نیز فراتر از استانداردها رفت و با دریافت ۷۸۰ اثر رسانهای نشان داد از اقبال خوبی در میان خبرنگاران برخوردار است.
احمدی خاطرنشان کرد: آموزش، مساله بااهمیتی است که در جشنوارههای مطبوعاتی اثراتش بروز پیدا میکند و متاسفانه با تاکید چندباره به این موضوع مهم، همتی از سوی دستاندرکاران رسانه در مازندران در راستای برگزاری گارگاههای خبری مشاهده نمیشود و همچنان در رخوت به سر میبریم.
به گزارش ایرنا، فراخوان پنجمین دوره جشنواره رسانهای ابوذر آذر ۱۴۰۲ منتشر شد و دریافت آثار نیز تا ۱۰ دی ۱۴۰۲ ادامه داشت. مراسم اختتامیه این جشنواره رسانهای قرار بود بهمن پارسال برگزار شود که به دلیل مشکلات تامین نشدن منابع مالی به تعویق افتاد و انروز با حمایت مالی شهرداری محموآباد در سالن الغدیر این شهر برگزار شد.
نخستین دوره جام رسانهای امید مازندران نیز پارسال با دریافت آثار خبرنگاران درباره جشن خودکفایی کاغذ و تور رسانهای از شهرک صنعتی ساری برگزار شد که امروز در یادواره شهدای رسانه استان برگزیدگان این رویداد تیز معرفی شدند.
دومین کنگره ملی ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید مازندران از ۲۸ شهریور آغاز شد و طی ۲ هفته اخیر با اجرای برنامههای مختلف فرهنگی، هنری، برپایی نمایشگاه و چند اجلاسیه ادامه یافت و پنجشنبه -۱۲ مهر- آخرین اجلاسیه آن با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، استاندار مازندران، مسئولان ملی و استانی و هزاران نفر از مردم در ساری برگزار شد. برنامههای این کنگره ملی امشب -شنبه- با اجرای پوئم سمفونی دیار علویان توسط ارکستر ملی ایران به رهبری استاد همایون رحیمیان در تالار فرهنگ و هنر ساری پایان مییابد.
به گزارش ایرنا، فراخوان پنجمین دوره جشنواره رسانهای ابوذر آذر ۱۴۰۲ منتشر شد و دریافت آثار نیز تا ۱۰ دی ۱۴۰۲ ادامه داشت. مراسم اختتامیه این جشنواره رسانهای قرار بود بهمن پارسال برگزار شود که به دلیل مشکلات تامین نشدن منابع مالی به تعویق افتاد و امروز با حمایت مالی شهرداری محموآباد در سالن الغدیر این شهر برگزار شد.
نخستین دوره جام رسانهای امید مازندران نیز پارسال با دریافت آثار خبرنگاران درباره جشن خودکفایی کاغذ و تور رسانهای از شهرک صنعتی ساری برگزار شد که امروز در یادواره شهدای رسانه استان برگزیدگان این رویداد تیز معرفی شدند.
دومین کنگره ملی ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید مازندران از ۲۸ شهریور آغاز شد و طی ۲ هفته اخیر با اجرای برنامههای مختلف فرهنگی، هنری، برپایی نمایشگاه و چند اجلاسیه ادامه یافت و پنجشنبه -۱۲ مهر- آخرین اجلاسیه آن با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، استاندار مازندران، مسئولان ملی و استانی و هزاران نفر از مردم در ساری برگزار شد. برنامههای این کنگره ملی امشب -شنبه- با اجرای پوئم سمفونی دیار علویان توسط ارکستر ملی ایران به رهبری استاد همایون رحیمیان در تالار فرهنگ و هنر ساری پایان مییابد.