علی قاسمزاده روز شنبه در برنامه رادیویی «سلام اصفهان» افزود: با توجه به اینکه قرارداد خرید ۵۰ دستگاه تاکسی برقی قطعی شده است، فراهمکردن زیرساختهای لازم برای استفاده از این تاکسیها بسیار مهم بود و از اینرو درصدد ایجاد نخستین ایستگاه شارژ خودروهای برقی شدیم که تا ۲ هفته آینده در این کلانشهر رونمایی میشود.
وی ادامه داد: با توجه به موضوع آلودگی هوای اصفهان توسعه خدمات حملونقل عمومی اعم از اتوبوس، تاکسی و مترو مورد توجه قرار گرفته است و پس از واریز وجه در مدت مقرر ۲ ماهه تاکسیهای برقی برای خدمات شهروندی وارد مدار میشود.
وی همچنین درخصوص امضای تفاهم نامه مثلث گردشگری بین سه استان اصفهان، شیراز و یزد گفت: هدف از امضای این تفاهمنامه، ایجاد یک مسیر گردشگری جذاب برای گردشگران داخلی و بینالمللی است و با توجه به استعدادهای گردشگری هر سه شهر، این مثلث میتواند به رونق صنعت گردشگری کمک کند.
قاسمزاده ادامه داد: دبیرخانه این مثلت گردشگری به زودی شکل خواهد گرفت تا این مسیر با عنوان «طلایهداران گردشگری ایران» رونق بیشتری بگیرد.
شهردار اصفهان درخصوص مدت زمان این تفاهمنامه گفت: این تفاهمنامه به صورت چهارساله در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا، از مجموع ۱۸ هزار دستگاه تاکسی در شهر اصفهان، نیمی از آن از نوع زردرنگ و نیمی دیگر در حوزه سرویس مدارس و آژانس ها مشغول فعالیت هستند.
۹ هزار دستگاه تاکسی زردرنگ شامل تاکسیهای گردشی، خطی یا ویژه ترمینال، راهآهن و فرودگاه است که هفت هزار و ۲۰۰ دستگاه معادل ۸۰ درصد از آن ها فرسوده و از رده خارج است.
اصفهان کمترین تعداد روزهای هوای پاک را در مقایسه با سایر کلانشهرهای ایران دارد و در حالی که صنایع آلودهکننده در شعاع ۵۰ کیلومتری آن پراکنده و روزانه بیش از ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو در آن تردد میکند، به گفته کارشناسان، شرایط جغرافیایی و اقلیمی و کم بودن وزش باد، آلودگی هوای این خطه را به مراتب پیچیدهتر کرده است.