ایرج حسن پور روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای نظارت بر واحدهای صنفی دارای فعالیت شب زی اغذیه، فست فود و مرغ کنتاکی از یکم تا ۱۴ مهرماه با همکاری اتحادیه اغذیه و لبنیات زاهدان در انجام گشتهای مشترک نظارتی برای تعداد ۱۲ واحد صنفی با تخلفات نداشتن نرخنامه مورد تایید اتحادیه، نداشتن جواز کسب و عدم رعایت موارد بهداشتی پرونده های تخلف تشکیل شد.
وی افزود: تمامی پرونده های متشکله جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان ادامه داد: در نظارت بر واحدهای صنفی مواردی از جمله نصب نرخنامه مورد تایید اتحادیه، رعایت موارد بهداشتی، گرانفروشی و کم فروشی بررسی میشود.
وی تاکید کرد: شهروندان باید در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی از جمله گران فروشی و کم فروشی مراتب را جهت رسیدگی از طریق تماس با سامانه مرکز مدیریت یکپارچه پاسخگویی با شماره ۱۲۴ گزارش دهند.