به گزارش خبرنگار انتظامی ایرنا، این خودروها در نخستین مرحله در اختیار پلیس راه استان تهران قرار گرفت و در محدوده آزادراه تهران-کرج مورد استفاده قرار میگیرد.
رئیس پلیس راهور درباره بکارگیری خودروهای برقی در پلیس راه گفت: این مسئله هم جنبه محیط زیستی و هم جنبه پیشتازی پلیس در استفاده از انرژی پاک دارد.
سردار سید تیمور حسینی همچنین به افتتاح ایستگاه شارژ خودروهای برقی در این محور اشاره کرد و افزود: این خودروها از لحاظ کیفیت، شتاب و عملکرد در سطح خودروهای بنزینی و حتی بهتر هستند؛ بنابراین هیچ محدودیتی برای عملیات وجود ندارد.
وی اضافه کرد: خودروهای برقی پلیس با همکاری شرکت بهمن موتور تهیه شدند که با هر بار شارژ می توانند تا ۴۲۰ کیلومتر پیمایش داشته باشند.
سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی فراجا نیز در جریان افتتاح ایستگاه خودروهای برقی راهور ضمن گرامیداشت یاد شهدای کشور به خصوص شهدای فراجا افزود: طرح برقیکردن ترابری و ناوگان پلیس میتواند به عنوان یک فرهنگ در امنیت و آسایش جامعه، بهویژه در حفاظت از محیط زیست تأثیرگذار باشد.
جانشین فرماندهی فراجا از همه هموطنان که در حوزه صنعت تلاش میکنند، قدردانی کرد و گفت: شعار «نه شرقی و نه غربی» را میتوان در حوزه صنعت و خودکفایی مشاهده کرد. این طرح میتواند در کشور گسترش یابد و در صورت تأیید تستهای انجامشده، ۵۰۰۰ هزار دستگاه در این زمینه به کار خواهد رفت.
وی تصریح کرد: پلیس از همه فرصتها به بهترین نحو استفاده میکند. این طرح با نام نصرالله ادامه خواهد داشت تا جایی که شهروندان عادی هم بتوانند از این موهبت بهرهمند شوند.
رضایی گفت: پلیس این اعتماد را به صنعت میدهد تا از اینگونه طرحها بیشتر دیده شود. طرح گسترش برقی سازی خودروهای راهور در محور ۱۳۰ کیلومتری تهران-قزوین نیز مطرح است که امیدواریم در سال ۱۴۰۴ به طرح ویژه دست یابیم.