حسین خادم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یک پرونده از سال گذشته به علاوه یکهزار و ۹۹ پرونده وارده طی ۶ ماه گذشته در این اداره توسط کارشناسان شعب بدوی و ویژه قاچاق کالا و ارز مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه یکهزار و ۹۹ پرونده با صدور رای طی این بازه زمانی مختومه شد، ابراز کرد: ۲۶ پرونده باقیمانده برای صدور رای توسط کارشناسان شعبه در دست بررسی است.
خادم با اشاره به اینکه پروندهها با موضوع کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت، دارو و درمان مورد بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: پروندههای مختومه شامل ۸۲۵ فقره در بخش کالا و خدمات، ۲۲۰ فقره در بخش قاچاق کالا و ارز و ۲۹ فقره در حوزه بهداشت، دارو و درمان است.
مدت زمان رسیدگی به پروندهها در تعزیرات حکومتی شاهرود
رییس تعزیرات حکومتی شاهرود افزود: شعب رسیدگی کننده با استفاده از تمامی ظرفیتهای قانونی و همچنین بهرهمندی از کارکنان با تجربه در کوتاهترین زمان ممکن به پروندههای تشکیل شده، رسیدگی و حکم صادر میکند.
این مسوول با بیان اینکه میانگین زمان رسیدگی به پروندهها به طور میانگین ۹ روز است، اظهار کرد: میانگین زمان رسیدگی به پروندههای حوزه کالا و خدمات هفت روز، پروندههای حوزه بهداشت، دارو و درمان چهار روز و پروندههای حوزه قاچاق کالا و ارز ۱۶ روز بود.
وی با اشاره به اینکه طی ۶ ماه نخست امسال ۵۵ میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریال از جرایم متخلفان وصول شد، افزود: حق شاکی از این وصولیها ۷۶۶ میلیون ریال بود.
۳۰۳ مورد بازرسی از اصناف طی ۶ ماه نخست ۱۴۰۳
خادم به اجرای ۳۰۳ مورد بازرسی از اصناف در این مدت اشاره کرد و گفت: ۱۴۳ پرونده تخلف طی این بازدیدها تشکیل و متخلفان بیش از ۳۹ میلیارد و ۴۰۶ میلیون ریال جریمه شدند.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی مراتب را در سامانه تعزیرات حکومتی بارگذاری تا با ارجاع امر، به شکایت مطروحه رسیدگی لازم انجام شود.
رییس اداره تعزیرات حکومتی شاهرود به شهروندان توصیه کرد: در خرید از واحد صنفی، رسید با مهر و نشانی دریافت کنند تا در صورت اختلاف و شکایت در موقع رسیدگی به پرونده، از آن به عنوان سند معامله استفاده شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان شاهرود دارای بیش از ۱۴ هزار واحد صنفی مجوزدار است، این واحدها زیرمجموعه ۳۵ اتحادیه به فعالیت میپردازند.