مشهد- ایرنا- کارشناس مسوول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: وارنیش‌تراپی برای ۶۰ درصد از دانش‌آموزان ۶ تا ۱۴ سال در مناطق زیر پوشش این دانشگاه انجام شده است.

صفیه سالار عابدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اینک ۷۳ هزار و ۸۰۸ دانش‌آموز در رده سنی ۶ تا ۱۴ سال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در مقطع ابتدایی مشغول به تحصیل هستند که ۴۱ هزار نفر از آنان وارنیش فلوراید دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: وارنیش‌تراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی هر ۶ ماه یک بار توسط مراقبان سلامت مدارس، بهورزان و دندانپزشکان‌ انجام می‌شود.

کارشناس مسوول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: استحکام دندان، افزایش مقاومت آن در برابر پوسیدگی،کاهش تولید اسید و کاهش پوسیدگی دندانی از جمله فواید وارنیش فلوراید به شمار می رود.

سالارعابدی افزود: والدین دانش‌آموزان نیز باید نسبت به سلامت دهان و دندان فرزندان خود حساس باشند و در تغذیه فرزندانشان کمتر از مواد غذایی شیرین که عامل پوسیدگی هستند استفاده کنند و بیشتر از میوه‌ها در میان وعده‌های غذایی آنان استفاده کنند و شستن دهان پس از خوردن مواد غذایی را هم در مدرسه و هم در منزل به فرزندان خود یادآور شوند.

به گزارش ایرنا، مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.