تهران - ایرنا- مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: بیشترین عدم انطباق مواد غذایی با نمونه آزمایشگاهی مربوط به محصولات خام کشاورزی مانند سبزیجات است.

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، مهدی انصاری روز دوشنبه ۱۶ مهر اظهار داشت: از آنجا که تضمین ایمنی و سلامت، کیفیت و کارآیی محصولات سلامت بر عهده وزارت بهداشت و به‌تبع آن سازمان غذا و دارو است، پایش محصولات سلامت در سطح عرضه جزو وظایف قانونی این سازمان محسوب می‌شود که همواره در حال اجراست.

وی افزود: پایش محصولات خام کشاورزی نیز سال‌هاست که بر عهده وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو گذاشته شده است و باتوجه‌به اینکه پایش محصولات خام کشاورزی در سطح عرضه نیز سال‌هاست که توسط سازمان غذا و دارو به‌عنوان یک وظیفه انجام می‌شود، باید گفت که بیشترین عدم انطباق نمونه‌های آزمایشگاهی در حوزه غذاست که عمدتا به عدم انطباق محصولات خام کشاورزی در سطح عرضه مربوط می‌شود.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در بین مواد غذایی نیز بیشترین عدم انطباق مربوط به محصولات خام کشاورزی مانند سبزیجات تازه‌خوری و میوه‌جات بیشتر به دلیل استفاده از سموم کشاورزی است.

انصاری با تاکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی ملزم شده است که همه مزارع و باغ‌ها را شناسنامه‌دار کند، گفت: اکنون میزان پایش محصولات خام کشاورزی محدود به چند محصول پرمصرف است که توسط سازمان غذا و دارو صورت می‌گیرد و در صورت شناسنامه‌دار شدن محصولات و البته توسعه آزمایشگاه‌های خصوصی می‌توان محصولات بیشتری را مورد پایش قرار داد.