به گزارش خبرنگار ایرنا، وهب مختاران روز سه شنبه در آیین افتتاح مرکز آموزش بین کارگاهی شرکت تیزرو پرش در شهرک صنعتی ویان افزود: یکی از سیاست های سازمان آموزش فنی و حرفه ای گسترش آموزشگاه های بین کارگاهی با هدف ترویج فرهنگ مهارت بین جامعه و جویندگان کار با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است.
این مسوول اظهار کرد: این مراکز نیروی کار ماهر را تربیت کرده و آماده ورود به بازار کار می کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان گفت: کارکنان صنایع و اتحادیه ها با ارتقای سطح دانش فنی نیروهای کار، صنایع و صنوف در کنار محل اشتغال خود می توانند با دریافت مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای اقدام به تاسیس و راه اندازی مراکز آموزشی بین کارگاهی کنند.
مختاران اضافه کرد: مراکز جوار کارگاهی با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمندسازی نیروهای شاغل صنایع و صنوف راه اندازی می شوند.
وی با اشاره به نیاز صنایع به نیروی کار ماهر،افزود: ضرورت ایجاد مراکز آموزش بین کارگاهی در واحدهای تولیدی و صنعتی با برگزاری دوره های مهارتی و علمی کوتاه مدت برای جذب افراد به بازار کار اجتناب ناپذیر است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای همدان گفت: آموزش مهارت نیروهای شاغل مزیتی برای افزایش انگیزه در کارکنان است و افزایش تولید و در نتیجه رشد و توسعه اقتصادی را نیز در بر دارد.
وی با بیان اینکه ۹ هزار و ۵۰۰ نفر نیرو جوشکاری،برشکاری و تولید قطعات موتورسیکلت در مراکز بین کارگاهی فعال هستند،ادامه داد: ۲۵۰ نیرو نیز در مرکز بین کارگاهی شرکت تیزرو پرش در حال کسب مهارت هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای همدان تاکید کرد: ایجاد و توسعه مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی تاثیر بسزایی در ارتقای توان فنی و اشتغالپذیری افراد در حوزه های مختلف صنعت دارد.
مختاران اضافه کرد: این مراکز در کنار صنایع علاوه بر رونق بخشیدن به حوزه تولیدی زمینه افزایش سطح مهارت کارگران و شاغلان واحدهای اقتصادی را فراهم می کند.
به گزارش ایرنا، ۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز آموزش خصوصی زیر نظر فنی و حرفه ای استان همدان ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش می دهند.