این شاعر کرمانشاهی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این مجموعه شامل ۳۵ قطعه شعر کردی است که به زبان فارسی برگردانده شده است گفت: در چند روز آینده جشن رونمایی از این کتاب در استان ایلام برگزار می شود اما متاسفانه دستگاه های متولی فرهنگی در استان کرمانشاه نسبت به این موضوعات بی تفاوت هستند.
وی با اشاره به اینکه متن کتاب با خط کردی نوشته شده است گفت: رسم الخط کردی در حال فراموشی است و دستگاه های مسئول باید نسبت به آموزش مستمر و مداوم آن اقدام کنند که در این زمینه هم می توانند از ظرفیت هایی که وزارت آموزش و پرورش در اختیار استانها قرار داده است استفاده کنند.
این شاعر کرمانشاهی با بیان اینکه در کتب درسی چند صفحه برای آموزش زبان های بومی خالی در نظر گرفته شده است افزود: در استان ایلام از این صفحات خالی در کتب درسی برای آموزش زبان و رسم الخط کردی استفاده می کنند اما در استان کرمانشاه به راحتی از این موضوع عبور می کنند.
دولتی زبان و ادبیات بومی و محلی را گنجینه ای از فرهنگ و هنر این استان دانست و گفت: اگر می خواهیم زبان های بومی و محلی ما به فراموشی سپرده نشود، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هم باید نسبت به راه اندازی و حمایت از انجمن های کردی اقدام کند در حالیکه امروز در استان کرمانشاه فقط یک انجمن کردی فعال است.
این معلم ادبیات در پایان گفت : امروز بسیاری از شاعران کرمانشاهی چندین ساعت رانندگی می کنند تا در یک جشنواره ادبیات در سایر استانها حضور داشته باشند و شعر کردی بخوانند در حالیکه میتوان همین جشنواره ها را با هزینه های کمی در استان کرمانشاه برگزار کرد و از نخبگان و مفاخر ادبیات استان قدردانی کرد.
بابک دولتی متولد ۱۳۵۳ در کرمانشاه و فوق لیسانس زبان و ادبیات فارسی است که از سال ۱۳۷۲ به صورت حرفه ای وارد عرصه شعر در قالب غزل شده است.
به گزارش ایرنا، از این شاعر کرمانشاهی و تا قبل از این مجموعه شعر کردی، هفت اثر با نام های دست نوشته های یک سنگ، سلام خواهر باران، هزار سال نمک زیر پلک های من است، غزل قرن، خهو، خان و دیالوگ منتشر شده است.
چندین دوره داور و دبیر علمی چندین جشنواره مختلف، دبیر علمی کنگره غزلسرایان کرمانشاه، داور استانی مسابقات دانش آموزی و فرهنگیان کرمانشاه، داور دوازدهمین دوره جشنواره درآستانه و کسب مقام دوم غرب کشور در زمینه روزنامه نگاری، بخشی از سوابق و افتخارات اقای دولتی است.